דחוף...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף...
    ארז
    16/08/2012

שלום
    לפני 5ימים הייתי ביחסים אינטימיים עם גבר
    ביצעתי בו מין אוראלי ורק לאחר המעשה חשתי באפטה בחלל הפה - בלחי הפנימית.
    חשוב לציין שאותו בחור לא גמר לי בפה ולא חשתי בנוזל מקדים כלשהו- למרות שידוע לי שלא תמיד חשים בכך.
    כיומיים לאחר מכן - מאתמול בערך התחלתי לחוש חולשה כללית בכל הגוף, כאבי שרירים, כאבי גרון עם כתמים לבנים על השקדים,כאבי ראש וחום קל - 38.2
    מאז אני מאוד מודאד ובלחץ
    יש סיבה לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף...

הוספת תגובה

• דחוף... - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    17/08/2012

קשה לתת תשובה בטוחה למרות שעל פי מה שאתה מתאר מאוד לא סביר שנדבקת. על מנת לשלול זאת בודאות היה טוב אם הבן זוג שקיימת אתו יחסים היה נבדק. אם לא יקרה דבר זה ראוי לך לבצע בדיקת קומבו 3 שבועות לאחר החשיפה ואם זה יהיה שלילי עדיין ראוי לבצע בדיקת קומבו נוספת 7 שבועות לאחר החשיפה. ברור לך שאם הבן זוג שלילי אין צורך בכל הבדיקות הללו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ארז
    17/08/2012

טוב, קודם כל תודה על ההתייחסות הוקל לי במקצת
    נלחצתי מכיוון שקראתי שהסימפטומים להדבקה הם הרגשת חולשה כללית ושאר הדברים שכתבתי (כמו בשפעת)

אעשה את הבדיקה שהמצלת עליה
    השאלה הנוספת שלי היא במידה ואעשה משטח גרון (אני כרגע עם דלקת כנראה כי יש לי סימנים לבנים על השקדים) והתוצאה תצא שזה חיידק, מבחינתי זו הקלה נוספת? שכן הסימפטומים של הידבקות היא חום כאבי ראש בחילות וסימנים לבנים בגרון ללא חידק?!

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו