מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיןדנה17/08/2012
שלום לרופאים
הסיטואציה מוזרה,במסגרת תפקידי אני עושה לאנשים בדיקות סמים,אחת הבנות הייתה במחזור ונזל לה שתן על היד,מכוון שצריכה לעשותו לתוך כוס,בסיום היא ניערה את היד עם השתן שבטח היה בו דם של המחזור וזה עף לי לעין
במידה שטיפת שטן של אישה במחזור עפה לי לתוך העין אפשר להדבק באיידס?
ממה שכתוב בפורום הדבקות דרך העין אפשרית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/08/2012כפי שציינתי בתשובה אחרת, למרות שלמיטב ידיעתי לא תוארו מקרה/ים של הדבקה בדרך זאת, מקובל עדיין להתייחס ברצינות לחשיפה של העין לנוזל מזוהם בנגיף- הפרשות ראתיות או דם. המקרה שאת מתארת מאוד לא סביר כמהווה סכנה-לא ידוע אם הבחורה נשאית ואם יש לך שספקות תבקשי לעשטות לה בדיקה כדי לשלול בכלל האשרות. אבל גם אם היא נשאית הכמות של הנגיף בשתן שממנו הותז לעין היא ממש זניחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור צבי
דנה18/08/2012כמה זמן צריך לעבור כדי שאקח אותה לעשות בדיקה???
מגע של טיפת שתן שהיה בתוכה דם של מחזור( בכוס השתן היה נראה צהוב) יכול להדביק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מונע
דנה18/08/2012צריך טיפול מונע במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
דנה20/08/2012?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מונע - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/08/2012לא לא צריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן צריך לחכות
דנה24/08/2012כתבת לי שאני יקח את הבחורה לעשות בדיקה, אני צריכה לחכות חודשיים ואז לקחת אותה?
ואם יש סיכון אז למה לא צריך טיפול מונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)