מפחדת להיבדק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת להיבדק
    עדי
    19/08/2012

לפני כשנתיים קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם גבר לא מוכר. מאז אני חשה חרדה מתמדת ללכת להיבדק למרות שלא ידוע לי אם הגבר בכלל נשא. אני מנהלת כרגע מערכת יחסים של שנה וחצי ואנחנו מקיימים יחסים לא מוגנים, שיתפתי את בן זוגי בחששות שלי והוא הלך להיבדק והתשובה הייתה שלילית. מה הסיכוי שלמרות שאנחנו מקיימים יחסי מין תקופה ארוכה והוא קיבל תוצאה שלילית אני נשאית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת להיבדק

הוספת תגובה

• מפחדת להיבדק - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    20/08/2012

אל תסמכי על התשובה השלילית של בן זוגך - זה לא אומר כלום לגבייך
    גשי להיבדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי,

לבנה
    20/08/2012

אני נמצאת במצב ממש דומה לשלך..
    לפני 3 וחצי שנים קיימתי יחסי מין עם גבר לא מוכר, מאז היו לי 2 בני זוג,אחד מהם עשה בדיקה לאחר שנפרדנו ויצא שלילי והשני חבר שלי כבר שנתיים וחצי ולא נשא גם כן..
    גם אני ממש חרדה לגשת לבדיקה... זה מפחיד!!! למרות שכנראה שאין לי כלום, ומה אם כן???
    נמנעתי גם מתרומת דם רק לפני 3 חודשים תרמתי מאז! ולא חזרו אלי או משהו..

בקיצור אני ממש מבינה אותך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה לעזור

חסוי
    20/08/2012

אני סובל מחרדה ממושכת ומהובחן סובל מ ocd גם אני הייתי חרד מלבמע את הבדיקה והלכתי לעשות בדיקה מהירה אין לך מה להפסיד במידע ותעשי לא תיהיה בלחץ יותר וגם בויא לדוגמא אדם נשא לא מרגיש כלום עד שזה לא מיתפרץ אז עם כבר יש משהו מה עדיף לחיות 10 שנים או 40 ?? עם מגלים את זה אפשר לטפל בזהה. אז קחו חוט למחשבה יש בדיקה מהירה תוך 20 דקות עם תשובות של 99.8 אחוז בעלות של 300 שקל או בדיקה רגילה עם תוצאות אחרי שבועיים
    שיהיה בהצלחה לשתיכן ושמרו על עצמכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו