מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תענו לי מאוד חרד!!!אנונימי28/08/2012
ב13 ליולי עשיתי טעות נוראית והלכתי לנערת ליווי בדירה דיסקרטית ,היא ירדה עם קונדום וגם החדירה הייתה עם קונדום ,היא ירדה לי עם קונדום והרגשתי כבר אחרי כמה שניות שאני עומד לגמור ומיד אחרי זה עברנו לחדירה ובחדירה שגם היא כמובן הייתה עם קונדום גמרתי אחרי 10 שניות שהייתי בפנים ,בכל אופן כל האקט (המציצה והחדירה) לקח כפחות מחצי דקה ,בכל אופן למרות שהכל היה מוגן ובדקתי וגם שאלתי אותה עם הקונדום נקרע ולא היו סימנים מאז אני כל היום במחשבות על השטות שעשיתי ועל זה שאולי היא חולה במחלת מין כלשהי ואולי נידבקתי מרגיש חרא בבקשה טענו לי מה נראה לכם ?
ומה הסימנים שיכולים להעיד על מחלה כלשהי ??.
ומה הדרך המהירה לבדוק אם קיים משהו ?
וכן אני יודע שקונדום מגן אבל לכו תדעו היו דברים מעולם ואולי גם לא ראיתי טוב והקונדום היה קרוע ואולי לא שמתי לב,ודבר נוסף נגעתי בקונדום בשביל לבדוק עם יש בו קריעה ולא היה רטיבות והקונדום היה יבש בחוץ השאלה היא אם 5 10 דקות אחרי בטעות נגעתי מבלי לשטוף ידיים בפה או באף למרות לא זוכר קטע כזה אפשר להידבק ?
דבר נוסף נישקתי לה את הפטימה פעם אחת האם זה יכול להעביר מחלות כל שהן???
עשיתי בדיקת איידס חודש וחצי אחרי כולל בדיקות דם כדי לשלול גם שטות אחרת שעשתי לפני שנה בחודש אוקטובר אשתקד שהייתי בחו"ל עם מישהי ללא קונדום
תודה לאל הבדיקה יצאה שלילית והדיקות דם שלי בסדר כולל הספירות של התאי דם לבנים ,הדבר היחיד הבעייתי זה מחסור בחומצה פולית ועל זה אני לוקח כדורים,
הרופא אומר שלדעתו אין צורך לעשות בדיקות איידס כי אם היה משהו היו רואים בספירות אבל אני בכל זאת מוטרד והולך לעשות...
דבר נוסף לאחרונה בשבועיים האחרונים לא יודע אם מחרדה או מה יש לי כאבי בטן ממש בקטנה שבאים והולכים ונקודות אדומות לא כואבות על האשכים יכול להעיד על משהו???
מצטער על החפירה והכל אם תוכל בבקשה לענות לי על כל השאלות תודה רבה מראש!!!!
מאוד עוזר לי התשובות שאתה נותן.....
מה שבטוח לעולם לא אקיים יחסי מין ללא קונדום ובטח שלא אלך לזונות ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
חסוי28/08/2012אני הייתי ממליץ לך לעשות בדיקת איידס ולשלול שאין לך כלום כמובן חודשיים אחרי החשד אני מאמין שאין לך כלום בייקר המון המון חרדההה אני חושב שאין לך שום סיבה להיות בלחץ כי אתה סתם מתריד את עצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על התשובה!! אבל
אנונימי28/08/2012האם אתה מהסגל של הפורום ??? כי אם לא הייתי רוצה לשמוע דעה של רופא בעניין וכמובן לדעת האם שבוע הבא ביום שני שזה יוצא בדיוק 51 יום מהמקרה כדי לי לבצע בדיקה ?????. הבדיקה תיהיה אמינה אחרי זמן כזה???.
את הבדיקה אני רוצה לעשות דרך קופת חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על התשובה!! אבל - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`29/08/2012כל התאור שלך מעיד על שני דברים ברורים: 1) המין שקיימת היה לגמרי בטוח ולא יכולת להדבק בדרך זאת כולל אם נשקת את הפטמה שלה , והבדיקות שבצעת אכן מוכיחות מעל לכל ספק שלא נדבקת ואין כל צורך להבדק שנית. 2) שאתה סובל מחרדה קשה וראוי מאוד שתעזר בטיפול נפשי לפחות לכמה פעמים עד שתרגע. שחרדה יכולה להמשך זמן לא קצר ולכן חשוב כל כך לטפל ולא להשאיר זאת רק לזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!!
אנונימי29/08/2012אתה צודק בקשר לחרדה
אני פשוט לא מסוגל לתפקד.... לא לישון ובטח שלא ללמוד ...בן 24 עברתי דבר או שניים בחיים שלי אבל הסיטואציה הזאת הורגת אותי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בדבר ה50 יום ???
אנונימי30/08/2012בדיקת איידס אחרי 50 יום מרגע המגע החשוד זה מספיק אמין???.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תוכל בקשה לי להגיד משהו לגבי
אנונימי01/09/2012הבדיקה מחר שזה 50 יום אחרי המגע עם הזונה זה מספיק בשביל לקבל תוצאה אמינה ????
ואיפה אפשר לקבל תשובה מהירה יותר ?????????
דבר נוסף בימיים האחרונים יש לי כאבי אוזנים והאפטות בפה האם זה סימן למשהו????
מצטער שאני מציק בשאלות מאוד חשובה לי הדעה שלך לא ישן בלילות מרוב פחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)