פרופסור יקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • פרופסור יקר
    כרמית
    29/08/2012

    מה כוונתך להרגיש זריקה ממש? הרגשתי דקירה חזקה זה לא מספיק?
    דבר נוסף, בהתחלה לא התייחסתי ולא הסתכלתי ובאתי הביתה והתקלחתי ואחכ פתאום נכנסתי ללחץ והתחלתי לבדוק מאחור וראיתי נקודה אדומה שלא הייתה שם לפני בוודאות.
    אז לדמיין אני ממש לא מדמיינת.
    הלוואי ואתבדה ובאמת לא קרה כלום, אני מתפללת כל יום.
    לגבי תשובתך, כתבת שהצוות הרפואי בחשיפה של ממש שנדקר מזריקה של נשא וכו הסיכוי 0.3% סיכוי נמוך..שזה אומר מה שהם נדקרו דקירה קטנה רק מהמחט והדם הנגוע לא הוזרק להם לגוף.
    אני שואלת אם דם של נשא מוחדר ישירות לדם בריא, אם במקרה וזה כן היה וזו הדבקה מכוונת...האם במקרה זה הסיכויי להדבקה הוא גם כל כך נמוך 0.3%? על זה לא ענית לי...אנא בבקשה ענה לי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופסור יקר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פרופסור יקר - תגובה

    פרופ` צבי בנטואיץ`
    29/08/2012

    לדאבוני החרדה שולטת בך ולכן את לא מפנימה מה שאני מנסה להשיב לך.
    העבודה שנעשתה על צוות רפואי כללה כל סוגי החשיפה כולל חתכים והחדרת מחטים מזוהמות שמכילות דם ונגיף, והסה"כ של כל החשיפות הללו העלה שעור של 3 על אלף נחשפים שנדבקו!!
    מה שזה אומר- שהסיכוי גם בנסיבות מחמירות כאשר ברור שישנה חשיפה לחומר או דם מזוהם בנגיף-זה שעור ההדבקה. ואם לא די באלה גם אצל חולי המופיליה שנחשפו לנגיף שהיה בתוך החומר שניתן להם לתוך הדם על מנת למנוע דימומים, שעור ההדבקה הוא פחות מ30 אחוז מחשיפה אחת!!
    מסקנה-מעבר לנסיבות המפוקפקות להערכתי של המקרה שלך , הסיכוי להדבקה אצלך הוא להערכתי אפסי. אני חוזר על המלצותי-במקום להתעסק בסיכוי שנדבקת או לא נדבקת, לכי להבדק עכשיו וחזרי על הבדיקה שבעה שבועות לאחר החשיפה . מלבד זאת גשי לטיפול נפשי לפחות בתקופה הקרובה עד שתרגעי.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו