מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופסור יקרכרמית29/08/2012
מה כוונתך להרגיש זריקה ממש? הרגשתי דקירה חזקה זה לא מספיק?
דבר נוסף, בהתחלה לא התייחסתי ולא הסתכלתי ובאתי הביתה והתקלחתי ואחכ פתאום נכנסתי ללחץ והתחלתי לבדוק מאחור וראיתי נקודה אדומה שלא הייתה שם לפני בוודאות.
אז לדמיין אני ממש לא מדמיינת.
הלוואי ואתבדה ובאמת לא קרה כלום, אני מתפללת כל יום.
לגבי תשובתך, כתבת שהצוות הרפואי בחשיפה של ממש שנדקר מזריקה של נשא וכו הסיכוי 0.3% סיכוי נמוך..שזה אומר מה שהם נדקרו דקירה קטנה רק מהמחט והדם הנגוע לא הוזרק להם לגוף.
אני שואלת אם דם של נשא מוחדר ישירות לדם בריא, אם במקרה וזה כן היה וזו הדבקה מכוונת...האם במקרה זה הסיכויי להדבקה הוא גם כל כך נמוך 0.3%? על זה לא ענית לי...אנא בבקשה ענה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור יקר - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`29/08/2012לדאבוני החרדה שולטת בך ולכן את לא מפנימה מה שאני מנסה להשיב לך.
העבודה שנעשתה על צוות רפואי כללה כל סוגי החשיפה כולל חתכים והחדרת מחטים מזוהמות שמכילות דם ונגיף, והסה"כ של כל החשיפות הללו העלה שעור של 3 על אלף נחשפים שנדבקו!!
מה שזה אומר- שהסיכוי גם בנסיבות מחמירות כאשר ברור שישנה חשיפה לחומר או דם מזוהם בנגיף-זה שעור ההדבקה. ואם לא די באלה גם אצל חולי המופיליה שנחשפו לנגיף שהיה בתוך החומר שניתן להם לתוך הדם על מנת למנוע דימומים, שעור ההדבקה הוא פחות מ30 אחוז מחשיפה אחת!!
מסקנה-מעבר לנסיבות המפוקפקות להערכתי של המקרה שלך , הסיכוי להדבקה אצלך הוא להערכתי אפסי. אני חוזר על המלצותי-במקום להתעסק בסיכוי שנדבקת או לא נדבקת, לכי להבדק עכשיו וחזרי על הבדיקה שבעה שבועות לאחר החשיפה . מלבד זאת גשי לטיפול נפשי לפחות בתקופה הקרובה עד שתרגעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)