מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדום הפוךללא שם29/08/2012
שלום לפני חודשיים קיימתי מגע ווגינלי עם בחורה שיש לי חשד עמוק שהיא נשאית מכוון שהיא לא זהירה בכלל ונותנת מין בתשלום וגם מידי פעם בלי לא אכפת לה עם מי היא שוכבת אפילו אני יודע שהיא אפילו עשתה אורגיות םמספר פעמים היה לי איתה מגע ווגינלי ובלהט הרגע שמתי את הקונדום הפוך הקונדום כיסה חצי מאיבר המין שלי וגם הגמירה הייתה בתוך הקונדום כבר חודש אני סובל מכאבי ראש שבאים לסרןגים וגם כאבי שרירים מעין היתפסות של השריר ןעובר אחרי כמה שניות ככה כבר שבועיים בנוסף 4 שבועות אחרי המגע היה לי כתם אדום על איבר המין לא כואב שעבר אחרי שבוע יצא לי בלוטת לימפה בצוור אני ממש חושש לחיי ויש לי הרגשה ממש רעה עשיתי בדיקה לאחר 52 יום היא הראתה שלילי האם אני יכול לסמוך על הבדיקה הזאת כל הסימנים מצביעים על משהו לא טוב יכול להיות שמדובר בשלילי מדומה כי לא עברו 3 חודשים אני כל היום בוכה וממש יש לי הרגשהרעה לפי הניסיון שלכם האם ישנם הרבה מקרים כמו שתיארתי (שלילי מדומה) אין קיצואי דרך (7שבועות)? אני מרגיש שרגיש שהדבר ששחששתי ממנו הכי הרבה מתחולל בתוכי אני צריך שלפי מסיונכם תענו לי בבקשהג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום הפוך - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`29/08/2012תאור המקרה שלך לא מותיר ספקות שלא נדבקת במקרה שתארת. הבדיקה מהימנה לחלוטין על מנת לשלול הדבקה בזמן שבצעת אותה-52 יום לאחר החשיפה. ברור אבל שאתה סובל מחרדה קשה וזקוק באופן דחוף לטיפול בבעייה זאת.לך לפסיכולוג לכמה פגישות לפחות עד שתרגע. אין כל צורך בבדיקות נוספות לאיידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר
ללא שם29/08/2012בבקשע פרופסור למה אתה לא עונה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך פרופסור יקר
ללא שם29/08/2012אבל מה עם כל הסימנים שתיארתי זה לא מעיד ? יצאו לי בלוטות לימפה וגם הכאבי שרירים והראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
ללא שם29/08/2012מה עם כל הסימנים כתם על איבר המין כאבי ראש כאבי שרירים וכול מה שתיארתי זה לא מעיד שאולי בכל זאת לא ביצעתי את הבדיקה בזמן אפילו שזה 52 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך פרופסור יקר - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`29/08/2012איני יכול לעשות רפואה דרך אינטרנט ולכן כדאי שתלך לרופא המשפחה שלך להבדק. יחד עם זאת אתה יכול למסור לו בשמי שדבר אחד בטוח שאין לך וזה הדבקה או נשאות של נגיף האיידס!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר
ללא שם13/09/2012פרופסור שלום בהמשך להודעה שלי מ ה 29.8 בנוסף לכול הסממנים שהזכרתי בהודעה בתאריך הנקוב יצא לי פצע מוגלתי בכתף ועושה רושם שמתפתח לי אחד נוסף בכתף השנייה אני רוצה לציין גם שהיה לי לפני יומיים כאבי ראש עזים במיוחד פרופסור אני לא יודע מה לעשות האם עלי להבדק שוב כי שמעתי שבכלל נוגדנים ב 95% מהמקרים נמצאים לאחר חצי שנה אני מצרף תמונה של הפצע תוכל לעזור לי פרופסור אני שבר כלי מה עלי לעשות אני מרגיש שמשהו לא תקין אצלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלונות על תופעות בעור
צבי בנטואיץ13/09/2012כל מה שאני יכול להמליץ זה שתלך לראות רופא פנימי מפני שרפואה לא עושים דרך האינטרנט!!
מן התאור שלך אני חושב שאין כל קשר בין התופעות שתארת לבין הדבקה ב HIV .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה למענה בבקשה
ללא שם29/09/2012אני רוצה לקיים מגע מיני עם האישה שלי ואני חושש שמה הבדיקה של 7 שבועות אינה אמינה אני חש סימפאומים רבים אני צריך ללכת להבדק שוב אני שבר כלע פקופסור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף...
ללא שם29/09/2012בנוסף לכול הסימפטומים יוצאים לי בשבועות האחרונים מעין פצעונים קטנים מוגלתיים בחלקים שונים בגוף אשר מגלידים לאחר מספר ימים ומתקלפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף... - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`02/10/2012כל מה שאתה מתאר אין בינו לבין HIV כל קשר!!
אתה יכול לקיים בשמחה יחסי מין עם אשתך.
מאחר שעשית בדיקה 7 שבועות לאחר החשיפה והיא יצאה שלילית אין לך ממה לחשוש לגבי HIV/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור הכיב חזר הצילוו
ללא שם21/10/2012פרופסור בהמשך לכל ההודעות שלי אמרת לי שאין לי ממה לחשוש לגביhiv עכשיו חזר לי הכיב בצורה יותר משמעותית מכמו מה זה נררה האם עלי לעשות בדיקה נוספת האם כיב זה אופיני למחלה הארורה הזאת בספירת דם שעשיתי יש חריגה ב mono ו rdw אני מצרף תמונה מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בבקשה תענה לי
ללא שם22/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעשו כבר בדיקות
ללא שם22/10/2012עשיתי כבר בדיקת סיפיליס ויצאתי שלילי יכול להיות שמדובר.במחלה בארורה הזאת פרופסור בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר...
ללא שם25/10/2012איך אפשר לתת אחוזים ש 99 אחוז מהנשאים מתגלים כ חודשיים לאחר החשיפה אם רוב הנדבקים בכלל לא מודעים לכך שנדבקו איך מדדו את הדבר הזה רק אחוז מאוד קטן שחושב שנידבק הולך להבדק כ חודשיים לאחר המגע המיני מכאן זה נמדד? יצא לי כיב צירפתי תמונה פעם שנייה בתוך 4 חודשים מהחשיפה זאת בנוסף לכול הסימפטומים שהזכרתי בהודעות למעלה אני עושה בדיקות דם כבר 3 חודשים רצוף כל חודש יש קפיצה מחודש לחודש ב בmono ו האם קיים חשש להדבקה וכמו מה ניראה הכיב הזה לפי ניסיונ ךבבקשה פרופסור מה עלי לעשות rdw .eso
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר כלי בבקשה תשובה
ללא שם29/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה תופעות של חרדה אל תדאג!
ביולוג03/11/2012הבדיקה מוכיחה שלא נדבקת! הגוף מייצר נוגדנים בד"כ אחרי 3 -4 שבועות, אתה עשית אחרי 52 יום אין מצב שנדבקת באיידס!
גם שתחזור על הבדיקה התוצאה תהיה שלילית
התסמינים שהראית אופיינים למצבי חרדה קיצוניים, ועוד הרבה תסמינים יכולים לנבוע ממנה, לכן היא זו שגורמת לכיבים, מחלישה את מערכת החיסון ומתישה את הגוף
אתה בריא לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
ללא שם04/11/2012תודה לך על כך שאתה מנסה להרגיע אבל לעולם לא שמעתי על תופעות כאלה מלחץ נפשי כיב באיבר מין מחרדה ??? קצת לא נשמע הגיוני נכון שבדר"כ הגוף מיצר נוגדנים 4-3 שבועות אבל בד"כ!! לפי מה שהבנתי זה יכול לקחת גם חצי שנה אני מודה לך אבל אני לא מבין למה הפרופסור לא עונה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בבקשה תענה לי...
ללא שם05/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמבל אמיתי
מורי07/11/2012טמבל יקר יש עוד הרבה מחלות מין אחרות שיכול להיות שנדבקת בהם איידס אין לך מה אתה רוצה ?? שיגידו לך שאתה חיובי כשאתה שלילי !! לך לרופא מין טוב שיתן לך טיפול ולפסיכולוג יותר טוב שיטפל בך בסוף תהיה בריא גופנית ומחוסל נפשית אתה מתיש את עצמך עברתי את אותו הסיוט שאתה עובר אמרו שאין לי שום דבר בסוף היה לי כלמידיה שניתנת לטיפול באנטיביוקה פשוטה תרגיש טוב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)