כמה עצוב לשמוע מפרופסור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה עצוב לשמוע מפרופסור
    אבי
    31/08/2012

אז ידעתם יש תרופה ל- AIDS/HIV מכל סוג שהו ..

פרופ' צבי בנטואיץ':
    "לדאבוני זה לא ישים ומקובל כטיפול באנשים נשאים וחולים חרף היותו רשום כפטנט"
    אז למי שלא ידע ..
    פטנט שרשום כבר עשרות שנים בעצם יש כמה כאלה שיעזרו לך להפטר מהמחלה תוך 21 ימים אחד הממציאים ישראלי גר ברחובות
    ועוד כאלה פטנטים נמצאו ונרשמו כפטנטים עבור מחלות כרוניות וסופניות כגון סוגים רבים של סרטן
    אני מציע בחום לנדבקים לא לרוץ וליטול קוקטלים למיניהם הקרנות וכיוצא לפחות לא עד שתבדקו טוב טוב את אם קיימת תרופה ואפשר להכין אותה לבד
    AIDS CURE: U.S. Patent #5676977
    ואל תשכחו בשביל רופא אתם עוד לקוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה עצוב לשמוע מפרופסור

הוספת תגובה

• הבהרה

א
    01/09/2012

האם זו תרופה שמרפאת לחלוטין או רק מורידה עומס נגיפי כמו הטיפול שיש כיום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה עצוב לשמוע מפרופסור - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    03/09/2012

מילא שאתה לא מאמין למידע הבדוק שאני מוסר- אבל להמליץ לאחרים לא לקחת טיפול בדוק שיכול להציל חיים ולהעדיף דברים מפוקפקים -זה ממש בגדר פשע!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

דני
    05/09/2012

אני לא יודע מי זה האדם שהעלה את המסמך הזה לכאן,אבל אני נוטל תרופות קבועות. האם יש אמת שיש טיפול להעלמת הנגיף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה שמעלימה את הנגיף

צבי בנטואיץ
    06/09/2012

לדאבוני זה סתם בלבול מוח והטעייה שיש להזהר ממנה. אין עד היום כל אמצעי בדוק שקבל אישור ואישוש שיכול העלים את הנגיף וכל ההודעות על כך טועות ומטעות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו