אפשר תשובה דוקטוררר ???????????????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר תשובה דוקטוררר ???????????????
    חסוי
    02/09/2012

רציתי לדעת עם יש סיכוי לידבק באיידס דרך אוננות שאני מאונן אני שם ניר אבל יכול להיות שלפני זה מישהו גם אונן והשאיר שם שפיך או במשהו אחר והפנגעתי בוא ואז בשמוליק שלי ואז כילו אפשר לידבק ? 
    אני ממש מפחד כי הפין שלי נגע בכסא בקיר ואולי היה שם חומר של מישהו אחר 
    וזה מלחיץ אותי זה תאי צפייה ויש שם הרבה שמשפריצים האם אפשר לידבק ??
    וגם עוד שאלה במידע וירד לי דם מפצע בפנים ונישקתי מישהו בלחי גמו 2 בוסות כאלה וגם לו ירד דם יש סיכוי ליידבקות
    דרך הגב הייתי שמח עם היית מסביר לי איך ליתנהג ביום יום אני כל דקה שותף ידיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יששש להוסייף כי

חסוי
    02/09/2012

אני ממש חושש ולא רק שותף ידיים גם לא נוגע עם הידיים בפנים בכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי

חסוי
    02/09/2012

כיי יש לי מלא פצעים ומשום מה אני מפחד שמי שלחץ לי יש ירד לו דם או ניגבתי במשהו ואז כילו יש לי דם על היד או משהו ואז נגתי בפנים אני ממש חושש כימעט מכל דבר אין אפשר ליידבק ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה דוקטוררר ??????????????? - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    02/09/2012

מציעה לפנות לרופא המשפחה
    יתכן שאתה זקוק לעזרה מבעל מקצוע נוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמווו פסיכולווג ??? כדורים וכאלהה

חסוי
    02/09/2012

דוקטור אתה צודק אני פשוט מהובחן כסובל מosd ואני חושש מכל דבר ומפחד פחד אולי לא הגיוני ורציונלי אבל מתריד אותי שלחתי למישהו תיד שערד לוהדם ולי היה פצע פתוח אבל לא מדמם ואני בחרדה לא יודע עם נגע לי דם בפצע הפתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו