מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשר תשובה דוקטוררר ???????????????חסוי02/09/2012
רציתי לדעת עם יש סיכוי לידבק באיידס דרך אוננות שאני מאונן אני שם ניר אבל יכול להיות שלפני זה מישהו גם אונן והשאיר שם שפיך או במשהו אחר והפנגעתי בוא ואז בשמוליק שלי ואז כילו אפשר לידבק ?
אני ממש מפחד כי הפין שלי נגע בכסא בקיר ואולי היה שם חומר של מישהו אחר
וזה מלחיץ אותי זה תאי צפייה ויש שם הרבה שמשפריצים האם אפשר לידבק ??
וגם עוד שאלה במידע וירד לי דם מפצע בפנים ונישקתי מישהו בלחי גמו 2 בוסות כאלה וגם לו ירד דם יש סיכוי ליידבקות
דרך הגב הייתי שמח עם היית מסביר לי איך ליתנהג ביום יום אני כל דקה שותף ידיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יששש להוסייף כי
חסוי02/09/2012אני ממש חושש ולא רק שותף ידיים גם לא נוגע עם הידיים בפנים בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי
חסוי02/09/2012כיי יש לי מלא פצעים ומשום מה אני מפחד שמי שלחץ לי יש ירד לו דם או ניגבתי במשהו ואז כילו יש לי דם על היד או משהו ואז נגתי בפנים אני ממש חושש כימעט מכל דבר אין אפשר ליידבק ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה דוקטוררר ??????????????? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/09/2012מציעה לפנות לרופא המשפחה
יתכן שאתה זקוק לעזרה מבעל מקצוע נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמווו פסיכולווג ??? כדורים וכאלהה
חסוי02/09/2012דוקטור אתה צודק אני פשוט מהובחן כסובל מosd ואני חושש מכל דבר ומפחד פחד אולי לא הגיוני ורציונלי אבל מתריד אותי שלחתי למישהו תיד שערד לוהדם ולי היה פצע פתוח אבל לא מדמם ואני בחרדה לא יודע עם נגע לי דם בפצע הפתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)