אני סובל מחרדה וכן רוצה להיבדק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני סובל מחרדה וכן רוצה להיבדק
    ארנון
    04/09/2012

דרושה עצה מהרופאים. אני חושש ממקרה שהיה ואלי להיבדק, אני רוצה בדיקה אמינה ולא זמן המתנה ארוך לתוצאה של שבועיים כמו שיש בקופת חולים כי גם כך אני מתוח... אני אבל מפחד ללכת לאחד ממרכזי האידס בבית החולים כי אני מתאר לעצמי ששם דווקא אכנס לחרדה כי שם אכן מטופלים הנשאים ואני אחשוש באיזה תסריט של הדבקה... האם אתם מכירים מקום שעושה בדיקות דור 4 כמו במרכזי האידס אבל שלא בתוך מרפאת האיידס? בחיפה למשל ברמב"ם האם שבאים להיבדק זה במרפאת האיידס או במקום אחר, אני לא רוצה אחרי הבדיקה להיכנס שוב ללחץ מאיזה תסריט... אנא עצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מפחד

דני
    04/09/2012

שלום לך,
    הפחד והחשש שמלווים אותך שמה נדבקת וזה נכון לכלל הכותבים כאן שבחרדה מהבדיקה לא שווה רגע אחד של דקירה ותשובה שלילית ביום המחרת..מניסיון שליווה אותי לא מעט שנים שבהם חייתי בסרט אימה שלא לצורך אני מציע לך ולשכמותך להתגבר על הפחד שמשתק אתכם וללכת לבדיקה פשוטה ומהירה שתיתן לכם את האפשרות לצאת ממעגל האימה שבו אתן חיים שלא לצורך..לא בכדי כותב כאן הפרופסור שמי שמכיר אותו ואת דרכו הנעימה לא פעם לכותבים שבחרדה מכל שטות שייגשו לטיפול נפשי ויפה שעה אחת קודם..
    לשאלתך בוועד עושים בדיקות מהירות וגם דוקטור סר'ג גרשטיין עושה במרפאתו בדיקות אנונימיות..למחרת תשובה אמינה ומרגיעה למרות שגם אחרי תוצאות בדיקה שליליות אנשים שפיתחו חרדה לא כל כך מאמינים שהם שליליים..
    אתה לא רק צריך אלא חייב לעבוד על עצמך ולצאת מהסרט שאתה וכמותך חיים בו החיים יותר מדי יפים מכדי לבזבז אותם בחרדות שווא..
    מקווה שעזרתי לך ולשכמותך ולו במעט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו