מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציינת שאני זקוק לבעל מקצוע נוסףחסוי04/09/2012
הכוונה לפסיכולוג ?
עם כן הסביר ..
הרופא בצה"ל יבחן אותי כסובל מ osd
והחיים שלי כל הזמן בלחץ שאולי אני ישב על מזרק באוטובוס או אולי למישהו חורד טיפ
דם עם אני נוגע בפלא אז אני לא נוגע בפנים אני משתמש במבת בבית כל הזמן חדשה כי אולי מישהו ניגב דם או זרע אין לי חופש מעצמי כל כיסא שאני יושב כליו עובר בדיקה שאין עליו או מתחת מחט עם מזרק אני הולך ברחוב אני מרגיש כאבים ברגל קיבלתי מכה אולי נידקרתי ממזרק אני לא נוגי נים בכלל גם עם מגרד לי עם מישנו מוגע בי בעורף או לא משנה איפה אני אומר אולי יש פצע פתוח וירד לו דם אלוהחם זה מתבטע בהמון דברים בשגרת יום שלי
ביקשתי טיפול מקאבן ביחידה החדשה שלי
אני חושב שכל מה שציינתי פה לא יכול להעביר את הנגייף בשום דרך ואני סתם חושש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציינת שאני זקוק לבעל מקצוע נוסף - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/09/2012כל התאורים שלך אכן מעידים על חרדה קשה ובלתי מוצדקת מבחינת הסיכוי להדבק באיידס. אתה זקוק לטיפול עי קבן ואחר כך הפנייה לפסיכיאטר אם לא יחול שיפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)