פרופ' צבי בנטואיץ' יקר ורגיש ולבהור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופ' צבי בנטואיץ' יקר ורגיש ולבהור
    אבי
    06/09/2012

להזכירך שאלתי היית לגביי פטנט רשום 5676977, 10/14/1997 נרשם על ס.אלטמן
    וכך נענתי :
    "לדאבוני זה לא ישים ומקובל כטיפול באנשים נשאים וחולים חרף היותו רשום כפטנט"

מה זה פטנט משנת .1997 שעוד במאה הקודמת עשו שימוש בקולואיד סילבר
    ומי מתייחס לפנטים שמדובר בחיים ומוות . (אז חסיד אומות עולם אתה לא ) וזה בסדר
    וגם לא יצאתי עליך עד עכשיו או שללתי דברך .אבל גם אני לקוח בשבילך .
    לא יתכן שישנם חולים שהולכים לאכול קוקטלים לכל החיים וסביר שימותו במיטה משונה ומחולאים רעים בכילייתם ובכבדם
    רק בגלל שחברות התרופות רוצות כסף
    ולכן אני חוזר ושונה על מנת שכולם ידעו שקיימת תרופה Ag4O4 שמוציאה את הנגיף בפחות מיום כן גם חולים ברמה סופנית ניצלו יש עדויות אין ספור לכו לרשת ליוטיואב
    תעשו מחקרים מצאתי כאלו שנעשו בארץ וללא כל ספק ועוררין אותה המסקנה חוזרת
    אל תאמינו לי פשוט תעשו מחקר tetrasilver tetroxid
    מאחר ולא תקבלו מרשם משום רופה אם תלמדו להכין אותה לבד שזהפשוט, או שיש לכם רוקח שמסדר את העניינים זכיתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרופ' צבי בנטואיץ' יקר ורגיש ולבהור - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    06/09/2012

לדאבוני אתה טועה ומטעה ואני מזהיר כל מי שקורא אותך שלא ילך שולל אחרי השטויות המסוכנות הללו ויחשוב שזה יציל אותו/ה בממקום התרופות הידועות והבדוקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטורג

חסוי
    06/09/2012

עם הוא אומר שאחרי יום אחד זה יכול להעביר את המחלה אז למה שלא ינסו את זה וייבדקו עם באמת זה יצא מהגוף דרך שילוב של הקוקטיילים
    מה שהוא מראה פה ניראה ככה לכל החולי איידס חייב בדיקהה כי אין להם מה להפססיידדד !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

דני
    08/09/2012

אם אתה טוען שיש טיפול שמחסל את הנגיף, מדוע אתה לא נוטל זאת?
    האם לא ניתן לאתר את הממציא ולבקש שירקח בשבילך?
    בהחלט אם הדבר נכון זה מוזר ששום מדינה לא פייתחה אותו שלא לדבר על אפריקה שזה מגיפה נוראה שם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו