קרה אתמול ואני לא יודע מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרה אתמול ואני לא יודע מה לעשות
    מנשה
    06/09/2012

דברתי עם מכר והוא קסס ציפורניים כל הזמן, בטעות הוא הצביע על משהו ושרט אותי טיפה במצח. לא שריטה עמוקה ואבל כן נשאר לי סימן קטנטן עם טיפונת דם שלי. הוא גם השתעל הרבה ונראה שהיה מצונן (כאן החשש הגדול - שמי שמתעל יש לו גרון שנפצע ומדדם קלות - אני לא יודע איך זה עובד) . מכיוון שנבהלתי שאלתי אותו עם הוא סובל מאיזה דימום רציני בפה או משהוא בסגנון והוא אמר שלא. החשש שלי זה שהגרון האדום שלו משיעול ואולי בכל זאת איזה טיפה דם הביאו כן איזה ריכוז של ברמה מדבקת בנגיף האידס בפה ושבגלל שהשריטה כן הייתה אחרי שהוא הכניס את הציפורן לפה ובטח נשאר רוק על הציפורן (מדובר בהפרש של שניות בודדות עד לשריטה),החשש שלי זה גם כי השריטה לא עמוקה אבל כן פצעה אותי טיפה. מה דעתכם כרופאים - אני חושש שזה דומה לארוע של שריטה מחפץ רפואי חד או נשיכה ובגלל השיעול והגרון האדום אז רוק עם דם, בעצם אני שואל עם אדם שמשתעל הרבה מכניס לעצמו בגלל זה כמות של נגיפים לרוק בגלל העומס על הגרון (לא חולה שחפת שיורק דם!!!), בהנחה שהוא נשא איידס שלא מודע לנשאותו האם קיים סיכון בארוע זה? לשכוח מזה ולהמשיך הלאה? להיבדק עוד חודשיים? לא רוצה סתם לדאוג אבל לא רוצה להיות לא אחראי כלפי אישתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשאלתך אני לא הדוקטור

חסוי
    06/09/2012

אין שום סיכון ליידבקות מין המתואר אצלך
    ואין צורך בבדיקה
    החשד שלך לדעתי נובע מחרדה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך אני לא הדוקטור - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    06/09/2012

תשובתו של החסוי לגמרי נכונה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו