דחוף לפרופסור...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף לפרופסור...
    דן
    08/09/2012

שלום... אני לפני חודש בדיוק קיימתי עם בחור שפגשתי באינטרנט מין אוראלי והוא החדיר לי בהתחלה עם קונדום אבל אח"כ בגלל שכאב לי ביקשתי שאני לא רוצה שימשיך... ואחרי שהוא הוציא את הקונדום הוא ניסה שוב להחדיר לי פעם אחת וישר הוציא זה נמשך בדיוק שנייה.. עכשיו השאלה שלי אם יש סיכון להידבקות בHIV במידה והבחור נשא? ואם כן מה הוא הסיכון? ואם הוא גמר לי בפנים וקצת השפריץ לי לעין.. האם זה מסוכן?
    אני כעת נוטל אנטיביוטיקה כי גילו שיש לי חיידק הסטרפטקוקוס בגרון.. האם ישר קשר בין החיידק לאיידס ואם אתה ממליץ לי עכשיו לעשות את הבדיקה למרות שאני נוטל אנטיביוטיקה?? האנטיביוטיקה לא תוכל לשבש את תוצאות הבדיקה? ושמעתי שיש מעבדה פרטית שעושה בדיקות קומבו כעבור שבועיים אחרי המגע.. האם אתה ממליץ על בדיקה זו?
    אני מאד לחוץ וחרד ואודה לך עם תענה לשאלותיי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף לפרופסור...

הוספת תגובה

• בבקשה אני בלחץ אם מישהו יכול לענות.

דן
    08/09/2012

...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתה דואג גם אם כן

אייל
    09/09/2012

עד שתצטרך להתחיל טיפול זה עוד 6-7 שנים
    עד אז יהיו תרופות הרבה יותר טובות ונוחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף לפרופסור... - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    11/09/2012

הסיפור לא נשמע מדאיג.
    איני ממליץ עך פי הסיפור לעשות בדיקה.
    אם שחרדה נמשכת כדאי שתעשה בדיקה רק להרגיע ותלך לטיפול נפשי.
    אין השפעה של האנטיביוטיקה על תוצאות הבדיקה לאיידס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו