שאלה לרופא דחוףףףףףףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופא דחוףףףףףףףףףף
    רוננן
    12/09/2012

האם פרוצה מהגרת מאפריקה
    שקיימתי איתה יחסי מין
    ובמהלכם נפל לי הקונדום למשך 4 דקות
    ולא גמרתי בפנים
    מה הסיכוי שלי להידבק אם לאחר מכן היו לי תסמיני שפעת אך ללא חום
    מאז אני בחששות וחרד ללכת להיבדק
    עברו כבר שלושה חודשים מהמקרה
    מה עליי לעשות
    ומה הסיכויים שלי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופא דחוףףףףףףףףףף

הוספת תגובה

• לשאלתך

חסוי
    12/09/2012

אני הייתי ממליץ לייבדק למרות ששוב איידס לא עובר בקלות אבל אין שום קשר לגמירה שלך לכן אף פעם לא נידע עם לא ניבדק תחשוב שזה יכול לתת לך שקט נפשי פשוט לך תעשי בדיקה מהירה תוך 20 דקות עם תשובה ככה תיהיה רגועה ביותר !זה עולה 300 שקל או שתחכה בלחץ שבועיים!
    והיום כבר לא מתים מאיידס אפשר לתפוס את זה מוקדם ולחיות רגיל עם כדורים והכל טוב !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

רוננן
    12/09/2012

תודה על התשובה אחי
    אבל עדיין בדיקת איידס זה דבר קשה
    אתה אומר שיש קשר בין התסמינים או שלפי דעתך זה צירוף מקרים
    כי אני מאוד חושש והאם הסיכויים בבדיקה יהו לטובתי תוכל לפרט זאת באחוזים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ כדי לקבל תשובה

רוננן
    14/09/2012

???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך

חסוי
    14/09/2012

נגיף האיידס לא עובר בקלות גם אחרי קיום יחסי מין יש לציין שמאוד קשה ליידבק אבל זה אפשרי מאוד הסיכוי לדעתי עומד 1/300 עם לא יותר אבל לך ליבדק להסיר חשש מליבך כי לא אני ולא הדוקטור יכולים להגיד לך במדוייק מה יש לך או אין לך
    שום תסמינים אינם נכונים כיוון שהם. דומים לכל מחלה פשוטה כמו שפת רגילה .
    לכן אני חוזר ואומר גש ליבדק באחד ממרכזי האיידס
    כדי להיות רגוע ...
    שיהיה סוף שבוע נעים ומבורך על כל עם ישראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רוננן
    15/09/2012

שמע אחשלי תודה על היחס שאתה נותן פה לשאלות של אנשים
    זה ממש לא מובן מאילו
    אני מקוה לעשות את הבדיקה בקרוב ולקבל תשובה טובה אמן
    בכל אופן תודה רבה רבה לך
    ומי יתן ותמישך לעשות עבטדתך נאמנה
    שבת שלום ושנה טובה אחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכייף והמשך

חסוי
    15/09/2012

אני לא הדוקטור אני בן 19 עוד מעט ועשיתי פרווייקט ענק על איידס והייתי במלא מרכזי איידס ועשיתי כל דבר כדי להבין כל דבר ודבר על איידס אבל אני יכול להגיד לך שלדעת זה חשוב הכל התחיל מחרדה ואני עוזר פה לאנשים כי אני הייתי חרד בידיוק כמו כל אחד ואחד פה שלי מבין ולא יודע לכן אני ניכנס לאתר כל שעתיים לענות ולעזור לאנשים כי עם יש איזה משהו שאני יכול להרגיע או לשלוח מישהו לעשות טיפול מונע באותו הרגע שקרה לו ספציפי משהו אז עם אפשר למנוע ולעזור פה לאנשים אני פה תמיד ואשמח לתת מענה כל הזמן
    הכל מיקרהה לך ליבדק ועם אין לך מושג איך או איפה שלך לי את האזור שאתה גר בוא והשלח לך את האזור הכי קרוב אלייך
    הסיכוי שיש לך משהו באמת קלוש אבל לך תיבדק אנשים שנימצאים חולי איידס ומגלים את זה מוקדם יכולים לחיות עד 85 שנה !!
    היום כבר לא מתים מאיידס !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופא דחוףףףףףףףףףף - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    19/09/2012

גם ארבע דקות ללא קונדום מספיקות כדי להידבק במיוחד שמדובר באשה המגיעה מהיבשת השחורה
    גש להיבדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו