מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהאנונימי13/09/2012
עשיתי בדיקת איידס 52 יום אחרי דרך קופת חולים מכבי אחרי מגע מוגן שהיה לי עם זונה והודיעו לי עכשיו שאני שלילי
האם אפשר להירגע סופית ולישון בשקט???????
לא צריך לעשות שוב בעתיד?????
האם קיבלתי את חיי סוף סוף בחזרה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך
חסוי14/09/2012היית יכול להיות רגוע גם ללא הבדיקה לא עשית משהו שמסכן אותך
הבדיקה רק הוכיח לך שאין לך מה לפחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אבל
אנונימי15/09/2012שוב אני רוצה תשובה של רופא
אני רוצה לדעת שסיימתי עם הסיוט הזה
בכל מני אתרים אחרים רשום
שצריך לחכות יותר ושמומלץ לעשות אחרי חצי שנה
מה כן נכון??????כל כך הרבה אופציות וסוגי בדיקות עבור המחלה הארורה הזאת
שמציאו כבר תורפה לדבר הזה...................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
חסוי16/09/2012אתה קורא מאמרים ישנים לפני תקופה מסויימת היה צורך להמתין חצי שנה עכשיו כבר 7 שבועות מספק לך תשובה יש כמה בדיקות וכמה סוגים וקומבו היא בדיקה מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מצב שפתאום אחרי חצי שנה
אנונימי18/09/2012יהיה הפתעות????.???
ואם אפשר שרופא יענה בבקשה....
המגע היה ב14/7 והבדיקה הייתה ב5/9 ??? מספיק זמן????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/09/2012תשובה שלילית אחרי שבעה שבועות היא אמינה ובטוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שענית!!!
אנונימי19/09/2012התחיל להיות לי נקודות אדומות על הפין אולי מיובש אבל זה מפחיד אותיי מאוד
מה גם שיש כאבים מידי פעם מתחת לבית השחי ללא נפיחות???
יכול להיות מחרדות???
אין קשר נכון?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שענית!!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/09/2012אין קשר
לך לרופא המשפחה להראות לו במה מדובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)