קצת לחוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת לחוץ
    תומר
    14/09/2012

הייתי במספרה והספר עבר לי עם המכונת תספורת בפאות
    שבאתי לבית ראיתי שיש לי מתחת לשיער של הפאות פצע
    אני לא יודע אם היה לי לפני או שנפצעתי מהמכונת תספורת
    האם יש פה סיכון להדבקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת לחוץ

הוספת תגובה

• לשאלתך

חסוי
    14/09/2012

ממש לא אין שום סייכוי ליידבק באיידס מין המתואר שלך גם עם נפצעת וגם עם לא !!!! שבת שלוםם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תגובה מהפרופסור בבקשה

תומר
    14/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שהדוקטור יענה לך אבל המשך

חסוי
    15/09/2012

אין הדבקה מין המתואר שלך מיכווון שאיידס עובר רק דרך שתי פצעיים שותתי דם שמיתעררבים אחד בשני בחיקוק זה לא משהו פשוט איידס לא עובר בקלות יש להבין שהנגיף מאוד רגיש לאוויר ומת לאחר כמה שניות גם עם הוא לקח לא רק מכונה לקח תער של מישהו אחר שירד על זה דם ואחרי כמה דקות סיפר אותך ואז עשה לך עפ התער אין סיכווי ליידבקות הנגייף לא חיי באוויר מעל כמה שניות בכמןת כזו ועד ל 20 דקות במקרה של פיגוע שיש מלא דם . דרך הגב נתחיל מזה שאין הרבה נשאי איידס ועם היה הדבקה כך כל העולם היה דבוק בנגייף האיידס קיצור רוצה שהדוקטור יגיד לך את אותו הדבר סבבבה (: חג שמח ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת לחוץ - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    19/09/2012

הסיכוי אפסי
    עוד לך תואר אף מקרה של הדבקה אצל הספר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו