מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוביה!עדי26/02/2008
ד"ר שלום.
שאלתי עשויה להישמע כמוזרה:
עבדתי בתחום הפלילי כאחראי על רישום מעצרים במתקן כליאה.
במסגרת עבודתי עם עצורים, נתקלתי בעצורים חולים.
מאז, יש לי חרדות, חששות, פחדים מהמחלה.
לא רק זאת, בנוסף, כל אדם שנתקל בי או חולף על פני במקום העבודה,, ברחוב, או בכל מקום אחרמבהיל אותי, שמא אולי ניסה לפגוע בי פיזית בכוונה (באמצעות חפץ חד מדמם ונגוע). פניתי לפסיכולוג שהרגיע אותי במקצת, אך המחשבות עדיין קיימות. אני עדיין חרד.
מחשבות אלה מטרידות אותי מאוד.
מה עושים? והאם יש סיבה לחשוש? האם יכול להיות מצב שבו אדם חולה, ינסה לפגוע באחר?
אודה על קבלת תשובה. איציק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס פוביה
ד''ר ננסי אגמון לוין27/02/2008איציק שלום,
נדמה לי שהבעיה שאתה מציג, אינה קשורה ישירות לאיידס. שכן בכוונת זדון ניתן לפגוע באנשים בדרכים שונות ורבות - עיין ערך - "לוחמה ביולוגית".
אני חושבת שעיקר הבעיה היא החרדה.
לחרדה יש היום טיפול מצוין, גם התנהגותי וגם תרופתי. יתכן ופסיכולוג איננו הכתובת הנכונה, רופא המשפחה יוכל להפנות אותך לרופא המתאים.
למען הסר ספק - אנחנו מטפלים במאות רבות של חולי איידס, משתמשים בכפפות רק במגע עם דם, חולקים עם החולים את ארוחת הבוקר שלנו וגם את הקפה של אחר הצהריים, אין לנו שום חשש שמה נדבק, כך שבוודאי לא מעבודתך במשטרה עליך לחשוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)