פוביה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוביה!
    עדי
    26/02/2008

ד"ר שלום.
    שאלתי עשויה להישמע כמוזרה:
    עבדתי בתחום הפלילי כאחראי על רישום מעצרים במתקן כליאה.
    במסגרת עבודתי עם עצורים, נתקלתי בעצורים חולים.
    מאז, יש לי חרדות, חששות, פחדים מהמחלה.
    לא רק זאת, בנוסף, כל אדם שנתקל בי או חולף על פני במקום העבודה,, ברחוב, או בכל מקום אחרמבהיל אותי, שמא אולי ניסה לפגוע בי פיזית בכוונה (באמצעות חפץ חד מדמם ונגוע). פניתי לפסיכולוג שהרגיע אותי במקצת, אך המחשבות עדיין קיימות. אני עדיין חרד.
    מחשבות אלה מטרידות אותי מאוד.
    מה עושים? והאם יש סיבה לחשוש? האם יכול להיות מצב שבו אדם חולה, ינסה לפגוע באחר?
    אודה על קבלת תשובה. איציק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוביה!

הוספת תגובה

• איידס פוביה

ד''ר ננסי אגמון לוין
    27/02/2008

איציק שלום,
    נדמה לי שהבעיה שאתה מציג, אינה קשורה ישירות לאיידס. שכן בכוונת זדון ניתן לפגוע באנשים בדרכים שונות ורבות - עיין ערך - "לוחמה ביולוגית".
    אני חושבת שעיקר הבעיה היא החרדה.
    לחרדה יש היום טיפול מצוין, גם התנהגותי וגם תרופתי. יתכן ופסיכולוג איננו הכתובת הנכונה, רופא המשפחה יוכל להפנות אותך לרופא המתאים.
    למען הסר ספק - אנחנו מטפלים במאות רבות של חולי איידס, משתמשים בכפפות רק במגע עם דם, חולקים עם החולים את ארוחת הבוקר שלנו וגם את הקפה של אחר הצהריים, אין לנו שום חשש שמה נדבק, כך שבוודאי לא מעבודתך במשטרה עליך לחשוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו