מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איידס-שאלות לאחר קיום יחסי מיןעדי24/09/2012
ראשית ברצוני להודות שאתם מקדישים מזמנכם הפנוי לעזור כאן לאנשים בפורום ואני מתנצל מראש על השפה הבוטה שאני אתאר את הדברים הנ"ל.
היתי בחו"ל במקום שאינני יודע האם הבחורות בריאותש או לא.
שכבתי עם מקומיות אך ורק עם קונדום אך היו מספר דברים שהיתי רוצה לשאול שאלות והאם אפשר להדבק באיידס בדרכים הבאות:
1.היה לי פצע פתוח ברגל מאוד קטן שנפתח לי במהלך יחסי המין ולאחר מכן ראיתי כתמי דם על המיטה שלי מהרגל אך לא היה מגע ישיר האם אפשר להדבק?(מה הסיכוי שנוזל שיוצא מהנרתיק נגיד ונמרח על הסדין ולאחר מכן הברך שלי תגע באותו מקום)
2.באחד המקרים למישי היתה מחזור כנראה והנרתיק שלה החל לדמם הוצאתי את הפין וראיתי את הקונדום עם דם ועל שק האשכים שלי היה גם דם מהנרתיק שלי משום שהקונדום לא מכסה שם מיד לאחר מכן הורדתי את הקונדום ונכנסתי להתקלח..האם כאן אפשר להדבק?
3.כמה פעמים לאחר חדירה הורדתי את הקונדום ונתתי לבחורה לאונן לי עד סיפוק.הקונדום כידוע לא מכסה את כל הפין ותמיד נשאר חלק קטן חשוף והפחד שלי הוא שהיא גמרה והיה חומר סיכה שלה על שק האשכים שלי ועל המקום שהקונדום לא מכסה ולאחר שהורדתי את הקונדום בעצם היא נגעה בנוזל של עצמה שהיה על הפין שלי ואוננה לי האם אפשר להדבק ככה או שנגיף האיידס במגע עם האוויר מושמד?
שוב, מודה לך מאוד ואני מאוד מעריך את העזרה והזמן שאתם מקדישים.
אבי.
בריאותי מאוד חשובה לי ולכן אני מאוד מוטרד מן הנושא יש לציין שאני יחסית די היפוכונדר ואני מאמין שרוב האנשים במצבים לא היו נלחצים.
*אגב שאלה נוספת היא תוך כמה זמן במגע עםה אוויר נגיף האיידס מושמד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס-שאלות לאחר קיום יחסי מין - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/09/2012בכל הנסיבות שתארת אין כל סיכוי להדבק. כללית מגע של נוזלים המכילים נגיף עם עור0גם של הפין) אינו מדביק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)