מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קומבו ,אלייזה או שניהם?רק שאלה27/09/2012
רופאים נכבדים שלום!
לפני כחודשיים נבדקתי בבית חולים בילינסון שבפ"ת ויצאתי שלילי
במכתב כתוב שהבדיקות שעשיתי HIV 1,2 Ab's + P24 Ag
עכשיו אני רוצה בבקשה להבין זו בדיקת קומבו או שזו בדיקת אלייזה וקומבו ?
כצלצלתי לאחות במרפאה שלקחו ממני דם היא אמרה לי שזו אלייזה פלוס קומבו
עכשיו מה נכון? אלייזה או קומבו? אני דואג כי הבנתי שאם זה רק קומבו אז יש תקופת חלון ,ואני רוצה לדעת אם הבדיקה הזאת היא בדיקה (כמו שמסברים על אלייזה ) תופסת מאז שנולדתי עד לחודשיים אחורה שנלקח ממני הדם.. דבר שני במידה וזו רק קומבו האם אני יכול להיות רגוע ואני יצאתי שלילי וזה מהיום שנולדתי עד 7 שבועות מאז שנלקח ממני דם .. תעשו לי סדר בבקשה .
רופאים נכבדים הרבה בפורום שואלים אותכם את השאלה על הקומבו ובימים האחרונים לא עניתם בפורום על שאלות (לא שאני בא בטענות חלילה) אבל בבקשה אם אתם יכולים לענות בצורה שאבין ... וכמה פעמים ראיתי שיש כאלה ששואלים אותכם שאלות ואתם כותבים להם גש לטיפול נפשי ..תעשו לי בבקשה טובה אל תענו לי בצורה כזאת ..אבקש בבקשה אם תוכלו לענות לי בצורה יפה,אם הסבר מפורט שאבין .. תודה רבה יום טוב וחג סוכות שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו ,אלייזה או שניהם? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/09/2012השם קומבו ניתן לבדיקה מפני שהיא בודקת עי צרוף של בדיקת הנגיף עצמו (p24) ובדיקה לנוגדנים לנגיף-Ab- כאשר שתי הבדיקות מבוצעות בטכניקה של אלייזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)