שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    יותם
    27/09/2012

היום מכר שלי נחתך לידי בכף ידו ונגעתי לו ביד באזור הדם והחתך... כמות הדם הייתה מזערית וכמעט בלתי נראית לעין.. מיד לאחר מכן קילפתי פצע באפי באזור המחיצה וירד לי דם..אני יודע שעל מנת שתתבצע הדבקה יש צורך בכמות גדולה של דם ובפצע פתוח בעומק של 5 מ"מ לפחות.. במקרה שלי גם כמות הדם הייתה מזערית וכמעט לא נראית לעין וגם עומק הפצע בטח שלא היה 5 מ"מ .. אבל אולי בגלל שמדובר באזור האף אז אולי מספיק גם פצע בעומק של פחות מ5 מ"מ .. אין לי מושג ולכן העליתי שאלה זו.. תודה מראש לעונים.. יש חשש להדבקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• תוספת חשובה

יותם
    27/09/2012

חשוב לציין שהאצבע שאיתה קילפתי את הפצע באפי היא אותה אצבע שנגעה בכמות הקטנה מאוד של הדם כמה רגעים קודם לכן, ולאחר קילוף הפצע ירד לי דם ועדין המשכתי עם אותה אצבע לגעת באזור הדם שלי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    27/09/2012

בנסיבות שאתה מתאר הסיכוי להדבק בנגיף האיידס הן זניחות מן הסיבות שאתה עצמך מנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו