תוסף טבעי שמשפיע על הגדלת תאים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף טבעי שמשפיע על הגדלת תאים בגוף
    מירי
    27/09/2012

פרופ' בנטוויץ שלום רב

אני נשאית ועברתי שבר וניתוח בעקבותיו .
    הומלץ לי לקחת את התוסף הטבעי "מומיו" לאיחוי שברים אך קראתי קצת מידע שהמומיו ממריץ ייצור של אנזימים, חומצות גרעין, פוספוליפידים, גלובולינים והמוגלובין. הוא מחיש רגנרציה של רקמות שונות, ממריץ ייצור מיץ מרה, מזין ומחזק את מערכת העצבים ויש בו חומרים שכל אחד מהם משפיע על תהליכי חילוף החומרים ותהליכי שחזור הרקמות בגופנו.

כמו כן, המומיו יכול לפעול כחומר אנטי דלקתי, אנטי טוקסי, אמצעי לחיזוק כללי, הוא יכול להבריא את מערכת העצבים המישנית, מתערב בצורה חיובית בביוסינטזה של ה-D.N.A, דבר שמוביל לתגבור בחלוקת התאים והגדלת מספר התאים בגוף.

אני מטופלת בקוקטייל קלטרה וטרובדה האם תהיי לי בעיה לקחת את התוסף תזונה הזה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוסף טבעי שמשפיע על הגדלת תאים בגוף - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    27/09/2012

אין לך שום בעייה לקחת את תוסף המזון הזה.ולמיטב ידיעצי אין לכך כל השפעה לא רצויה על התרופות שאת מקבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירי יקרה

נתי
    29/09/2012

מירי שלום רב האם יש לך מייל אני ממש רוצה. להתיעץ איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו