סיכוי הדבקה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי הדבקה?
    אלמונית
    30/09/2012

שלום , ארצה לתאר מקראה שארע לי. לפני כשבוע שהיתי בבית מלון כלשהוא, בבית המלון עובדי הניקיון היו סודנים. באחד מן הימים הם נכנסו לנקות את חדרי והבחנתי שידיהם אינן מכוסות בכפפות. כל הזמן הזה הייתי מחוץ לחדר ולאחר זמן מה חזרתי לחדר , אין לי מושג כמה זמן עבר מהרגע שסיימו לנקות את חדרי עד הרגע שחזרתי אליו, יכול להיות חצי שעה יכול להיות 5 דקות .. בכל מקרה מיד עם היכנסי לחדר קילפתי פצע שהיה לי באף באיזור המחיצה וירד קצת דם.. אז שאלתי היא כזאת : במידה ואחד מהם נשא, ובמידה וירד לאחד מהם דם, ובמידה ואני נגעתי בדיוק באיזור שבו ירד להם דם (על המיטה, על הידית של הדלת או בכל מקום אחר בחדר) ולאחר מכן קילפתי את הפצע ובמידה ולא עבר מספיק זמן על מנת שהנגיף ימות באוויר, האם יש סיכוי להדבק במצב כזה? אני יודע שהסיכוי שכל האירועים האלה יקרו אפסיים אבל זו לא שאלתי, אבקש להתייחס לסיכוי ההדבקה רק במקרה שכל הדברים הללו אכן התרחשו.. חשוב לציין שאני עצמי לא הבחנתי בשום דם שהיה בחדר אז גם במקרה שהיה דם הוא היה בכמות מזערית שלא הצלחתי לראות.. האם יש חשש להדבקה? תודה רבה מראש על התשומת לב , היחס והסובלנות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי הדבקה?

הוספת תגובה

• סיכוי הדבקה? - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    02/10/2012

שלום לך
    נראה לי שאתה חרד לשווא
    אין כל מצב שמישהו מהעובדים הזרים יכול היה להדביק אותך
    לידיעתך, HIV יש לא רק בעובדים זרים - גם ישראלים נורמטיבים כמוך הם נשאי הנגיף
    למחלה אין צבע וריח....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו