מגע חשוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגע חשוד
    חושש מאוד
    04/10/2012

מומחים יקרים שלום בתאריך 28.9.12 היה לי מגע עם "נערה עובדת " ובו היו שנ י פעולות מוזרות 1. היא ירקה על האיבר לפני שהיא הלבישה את הקונדום 2. היא פתחה את הקונדום כולו והתעסקה איתו יותר ממה שצריך. שלשה ימים אחרי צמח לי פצע ענק בין האבר לבטן דיברתי עם רופא ונתן לי דוקסילין ורוצפין לטיפול מונע . שלשה שבועות אחרי החלו אצלי כאבי שרירים ואי נוחות באזור הבלוטות אני מת מפחד!!!
    מתי להבדק לאיידס יש לציין שביצעתי בדיקות שתן דם וזרע שיצאו תקינות אשמח אם תענו לי מהר אני על סף התמוטטות עצבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגע חשוד

הוספת תגובה

• לשאלתך אני לא הדוקטור אבל מבין

חסוי
    06/10/2012

לדעתי אין לך כל סיבה לחשוש עם הקונדום לא היה קרוע או ניקרע במהלך הסקס ויריקה על איבר המין טינה דבר מסוכן
    הטסמינים שמופיעים אצלך ממש לא קשורים ליידבקות באיידס עם אתה בלחץ גש לעשות בדיקה אחרי חודשיים מהמגע החשוד
    להערכתי לחץ וחרדה זה מה שיש פה מעבר לזה לא נמדד פה בכלל סיכויי ליידבקות בנגייף
    סעע ברכה אדוני חג שמחחח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגע חשוד - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    10/10/2012

1. אין הדבקה מן הרוק גם של נשאים עם עומס נגיפי גבוה.
    2. כדאי להבדק לאיידס 49 יום לאחר החשיפה
    3. מן התאור שלך אני משוכנע שאין בסיס לדאגה ושלא נדבקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו