מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגע חשודחושש מאוד04/10/2012
מומחים יקרים שלום בתאריך 28.9.12 היה לי מגע עם "נערה עובדת " ובו היו שנ י פעולות מוזרות 1. היא ירקה על האיבר לפני שהיא הלבישה את הקונדום 2. היא פתחה את הקונדום כולו והתעסקה איתו יותר ממה שצריך. שלשה ימים אחרי צמח לי פצע ענק בין האבר לבטן דיברתי עם רופא ונתן לי דוקסילין ורוצפין לטיפול מונע . שלשה שבועות אחרי החלו אצלי כאבי שרירים ואי נוחות באזור הבלוטות אני מת מפחד!!!
מתי להבדק לאיידס יש לציין שביצעתי בדיקות שתן דם וזרע שיצאו תקינות אשמח אם תענו לי מהר אני על סף התמוטטות עצבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך אני לא הדוקטור אבל מבין
חסוי06/10/2012לדעתי אין לך כל סיבה לחשוש עם הקונדום לא היה קרוע או ניקרע במהלך הסקס ויריקה על איבר המין טינה דבר מסוכן
הטסמינים שמופיעים אצלך ממש לא קשורים ליידבקות באיידס עם אתה בלחץ גש לעשות בדיקה אחרי חודשיים מהמגע החשוד
להערכתי לחץ וחרדה זה מה שיש פה מעבר לזה לא נמדד פה בכלל סיכויי ליידבקות בנגייף
סעע ברכה אדוני חג שמחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגע חשוד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/10/20121. אין הדבקה מן הרוק גם של נשאים עם עומס נגיפי גבוה.
2. כדאי להבדק לאיידס 49 יום לאחר החשיפה
3. מן התאור שלך אני משוכנע שאין בסיס לדאגה ושלא נדבקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)