לחוץ בטירוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוץ בטירוף
    אסף
    05/10/2012

היי עשיתי בדיקת איידס לפני כחודש התשובה יתאה שלילית מה שכן במהלך הבדיקה המבחנה לא קלטה את הדם מוהחליפו לי מבחנה בין הבדיקות.
    האם יש סיכון שהחליפו מבחנה בין הבדיקות והאם ישנה אפשרות שהחובש לא החליף מחט מבדיקות קודמות כלומר האם ישנה אפשרות שנדקרתי ע"י מחט משומשת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוץ בטירוף

הוספת תגובה

• שלום לך

חסוי
    06/10/2012

גם אני הייתי בסרט כמו שלך אבל לא אין סיכוי כזה שבעולם הלכת לבדיקה לא לידבק !!
    תחשוב טוב יהיה טוב אין כל סיבה שיעשו לך דפקה אחרי כל זריקה הוא אוטומטי אף לפח המזרק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוץ בטירוף - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    10/10/2012

לא נראה לי שישנה בעייה. אם אתה ממשיך להיות מודאג בצע את הבדיקה עוד פעם על מנת להשתחרר מן הדאגה המיותרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אסף
    11/10/2012

אפשרי שנדקרתי במחט משומשת??
    כמו כן במידה ואני עושה את הבדיקה לאחר 37 יום הבנתי שרמת האמינות גבוהה מאוד זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו