שלום רב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב!
    כרמית
    07/10/2012

פניתי אליך בעבר בפורום על מקרה שבו הייתי במועדון לפני כחודשיים והרגשתי דקירה ע"י מישהו מאחורי שנצמד אלי כמה דקות רצופות ונגע בי..ואחכ ראיתי אותו רץ עם משהו ביד ושהלכתי לראי ראיתי נקודה אדומה...אתה אמרת שזו אגדה אורבנית ואין לי מה לדאוג בקשר לעניין זה... לאחר חודשיים הופיע לי חום גבוה עם כאבי גרון חזקים ונעלמו אחרי יומיים שלושה..ואני בהיסטריה..כי הרי קראתי על תסמונת איידס אקוטית...האם כך זה קורה בתסמונת זו שזה תוקף ליומיים שלושה בלבד ונעלם? האם לדעתך זה צירוף מקרים? זה הופיע אחרי חודשיים...מה דעתך בעניין לגבי עניין הדקירה והופעת התסמינים.... אני מנסה להיות רגועה ולומר שמה שהיה שם הכל בסדר, אבל פתאום הופיעו התסמינים הללו אז אני פוחדת פחד מוות..מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב!

הוספת תגובה

• שלום רב! - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    10/10/2012

למיטב זכרוני עניתי לך כמה פעמים והעובדה שאיני מצליח להרגיעך מחייבת אותך לעשות שני דברים: 1) לעשות בדיקת דם לנשאות הנגיף-עברו כבר 49 יום מאז החשיפה ולכן אם הבדיקה תהיה שלילית את בטוח לא נדבקת. 2) לפנות לטיפול נפשי שיעזור לך להשתחרר מן החרדה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו