מפוחד ומבולבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפוחד ומבולבל
    אנונימי
    15/10/2012

עשיתי בדיקת איידס דרך קופת חולים מכבי 53 יום אחרי המגע מיני שהיה לי עם זונה
    התוצאה הייתה שלילית ועל הדף שהביאו לי היה רשום HIV 1,2 Ab's + P24 Ag
    והבדיקה תופסת על מה שהיה לפני 7 שבועות אחורה...
    השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להיות רגוע????
    האם אני יכול להיות בטוח שאני בריא???
    איזה בדיקה אני ביצעתי??? האם 53 יום אחרי שזה יותר מ7 שבועות זה מספיק לבדיקה שאני עשיתי דרך קופת חולים מכבי????
    אני פשוט בלחץ נוראי כי לאחרונה אני יוצא עם מישהי ואני ממש מפחד להדביק אותה באיזה משהו...
    ושאלה נוספת יש לי מידי פעם (מממש לאחרונה זה התחיל 3 חודשים אחרי)כאבי בבית שחי ללא נפיחות האם זה קשור????בנוסף היה לי שילשולים לפני שבוע האם יש קשר???
    יש לציין שמאז הזונה לא היה לי מגע עם אף אישה ואני רוצה לקיים יחסי מין עם הבחורה שאני יוצא איתה ואני מפחד להדביק אותה במשהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפוחד ומבולבל

הוספת תגובה

• מקפיץ

אנונימי
    16/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ

אנונימי
    19/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפוחד ומבולבל - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    22/10/2012

התשובות לשאלותיך פשוטות וברורות לחלוטין:
    1) הבדיקה שעשית מהימנה ואכן בטוח שלא נדבקת מאותו מגע עם הזונה.
    2) מאחר שכל אין כל סיבה לחשוש מקיום יחסים עם הבחורה שאתה אתה מעוניין לקיים יחסים.
    3) אנחנו ממליצים לכל אחד ומבלי קשר לפרשה שתארת לגשת לעשות בדיקה לפני שמתחילים קשרים מיניים וזה תופס גם במקרה שלך אבל כמובן תלוי בבחירה שלכם שניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו