מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםכרמית19/10/2012
הייתי באוטובוס מלא אנשים והיה צפוף ודחוס עלה מישהו שלא הבחנתי בו שנראה כמו נרקומן ובקושי עמד על הרגליים..הוא החזיק נייר שהיה מלא בדם שמתסבר שהיה טרי, כי האוזן שלו דיממה ראיתי אחכ. ואת זה ראיתי בדיעבד...כשהוא עלה הוא ניסה להחזיק את העמוד בדיוק איפה שאני עמדתי והנייר שלו נגע לי בפנים באיזור העין ואחכ באיזור השפתיים ונכנס לי קצת לפה..אחרי שהוא התקדם ראיתי שהאוזן שלו מלאה בדם טרי ומטפטף ועם הנייר הוא עצר את הדימום...עכשיו מעבר לזה שהוא נצמד אלי עם כל הגוף ויש מצב שהיה לו מזרק על הגוף....
השאלות שלי הן כאלה: אם הנייר היה ספוג בדם טרי שהוא ניגב אותו מהאוזן וזה נכנס לי לעין או לפה, הנייר שהוא החזיק האם אפשר להידבק כך באיידס? האם הסיכוי גבוה? במידה והיה לו גם מזרק על הגוף שהרגע הוא הזריק ממנו והוא עבר צמוד אלי והמזרק דקר או שרט אותי מה הסיכויי להדבק כך באיידס הוא ממש נצמד אלי עם כל הגוף? הנייר שלו עם הדם הטרי פעמיים נגע לי בפנים הצילו....בעין ובפה.. מה הסיכויי כך לגבי הנייר עם הדם הטרי לגבי איידס, הפטטיס?
אנא מה דעתך בעניין אני בהיסטריה...
האם אני יכולה להיות רגועה? מה עלי לעשות לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/10/2012מכל התאורים הציוריים שלך אני ממש לא רואה כל סיבה לדאגה מהדבקה- כך לא נדבקים לא באיידס ולא בהפטיטיס!!
הבעייה העיקרית שלך כרגע זאת החרדה מפני הדבקות! אם זה לא יעבור לך חשוב שתפני לעזרה נפשית שתעזור לך להשתחרר מן החרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)