בבקשה את האמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה את האמת
    יניב
    20/10/2012

קראתי הרבה באינטרנט ואני יודע שאין תשובה כי התרופות רק 15 שנה אבל אני שואל יל התחושה שלכם הרופאים: אדם צעיר שנידבק היום באיידס, מגלה זאת מוקדם ומקבל טיפול סביר שיוכל לחיות תוחלת חיים רגילה? אני שואל על הטיפולים היום ולא על תרופה תאורתית שאולי תהיה או לא עוד 10 שנים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה את האמת

הוספת תגובה

• לשאלתך

חסוי
    21/10/2012

חיי נשא איידס היום הם ממש טובים לכן מי שנדבק באיידס מומלץ לגשת ולקבל קוקטלים קיום תוכלת החיים הם כמו של אדם מעשן היום כבר לא מתים מאיידס חיים איתו , כל עוד יתגלה מוקדם והוא לא בשלבים מאוחרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה את האמת - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    22/10/2012

מי נושא היום את נגיף האיידס ומקבל טיפול מתאים יוכל לחיות חיים רגילים וקרוב לודאי צפי לחיים ארוכים כשאורך החיים לא יהיה שונה בהרבה או באופן משמעותי מזה של אנשים שאינם נושאים את הנגיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו