נשיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיקה
    דורית
    20/10/2012

שלום לרופאים
    התנשקתי עם בחור בדייט אני לא מכירה את עברו המיני כלל
    מהלך הנשיקה הרגשתי מעט טעם של דם לאחר מכן ראיתי ישי לו קצת יובש ופתח קטן בשפה האם יש לי סיכון להיבדק מין המצב המתואר אני חוששת מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיקה

הוספת תגובה

• לשאלתך

חסוי
    21/10/2012

אין שום סיכוי ליידבק בנגיף מין התיאור שלך מיכוון שלך לא ירד דם וגם רוק מנטרל את נגייף האיידס צריך כמות גדולה של דם שיהיה פצע שותת דם לך וגם לו ובמשך כמה שניות מגע ממושך
    המשך שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה המרופאים בבקשה..

דורית
    21/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיקה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    22/10/2012

אין כל סיכוי להדבק בדרך זאת. כפי שנאמר פעמים רבות בפורום אין העברה של הנגיף דרך הפה עצמו שכן הרוק כנראה עוצר העברה והדבקה. מין אוראלי עשוי לגרום להדבקה (גם כן במקרים מאוד מועטים) לאחר בליעה של הנוזלים המכילים נגיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו