מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי את כל התסמינים- דחוףףףףףףמאי21/10/2012
שלום ,
אני חיה בארה"ב ולפני כשנתיים לערך ביצעתי בדיקות דם במרפאה כלשהי
כחלוף שבועיים בדיוק מיום הבדיקות הרגשתי ממש לא טוב- בלוטות לימפה נפוחות חצי פנים התנפחו עד כדי לקיחת סטרואדים להורדת הנפיחות
מאז החלה מסכת ייסורים שכללה ועדיין כוללת- (כל יום מתגלה סימפטום חדש)- שריפה בידיים וכפות הרגליים, חרדות, שלשולים לתקופה של מעל 3 חודשים (מבדיקות התברר שמדובר בחיידק שנקרא cdiff) קפיצות שרירים ללא סוף בכל הגוף וגולת הכותרת שלפני כמה חודשים הבחנתי שהלשון שלי מתחילה להיות לבנה ואילו היום היא כמעט כולה לבנה (ללא כאבים) בבדיקת אולטראסאונד שגרתית שביצעתי בצוואר נמצאה בלוטת לימפה בגודל 1.8 לא כואבת . גם שנה אחרי בבדיקה נוספת הבלוטה לא גדלה. לבסוף אחרי שנתיים !!! של חרדות אינסוף אזרתי אומץ וביצעתי בארץ באפריל האחרון, דרך קופת חולים את הבדיקה שממנה פחדתי כ"כ HIV 1+2 . הבדיקה נשלחה לרמב"ם ולא הגיעה תשובה כשלושה שבועות עד שהתקשרתי ישירות למעבדה ברמב"ם ושם אמרו לי לפי מספר תעודת זהות שהכל בסדר ואף שלחו מכתב לרופא שלי. שאלתי היא : האם הבדיקה אמינה במיליון אחוז??? כי הסמפטומים עדיין קיימים ואף מלחיצים מאוד (הלשון נהיית לבנה יותר מיום ליום)
האם קרו בעבר מקרים שבו היו טעויות? האם עליי להיבדק בשנית?? אני בחרדות קיומיות -מאז שהחלו לקונן בי החששות אני באופן תמידי לא מרגישה טוב !!! החל מדלקת שמופיעה פתאום בשן וכלה בשפעת רעה ועוד... מה לעשות ????
האם הבדיקה הזו אמינה???? או שמא אינה מספיקה
אודה על תשובתכם המהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך
חסוי21/10/2012הבדיקה אמינה ב 99.98 אחוזים אחרי חודשיים ..
במקרה שלך מדובר ב 100 אחוז
שום סיפטום לא יכול להצביע על היידבקות בנגייף
רק הבדיקה עצמה יכולה לתת לך תשובה
את כניראה סובלת מחרדה אחרי כל מה שעברת בשנתיים
האחרונות עם ממשיך אצלך פחדים או סוג של דיכאון
מומלץ לקחת טיפול לישתחרר מהלחצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר
דני21/10/2012פרופסור יקר, לפני שנה בדיוק, קיימתי יחסי מין עם מישהי שהתחילו מוגנים, כשהגענו לסיום יצאתי ממנה וגילתי שהחלק העליון של הגומי קרוע ואיננו, אני לא יודע עם זה חשוב אבל גם גמרתי בחוץ, נכנסתי לחרדות ופחדים שקיימים עד היום, היו לי ועדיין קיימים כל התסמינים, שנה אחרי. עשיתי 4 בדיקות בקופת חולים מכבי, הראשונה אחרי חודשיים, השנייה אחרי 4 חודשים והשלישית אחרי חצי שנה, הבדיקות נעשו במרכז לאיידס סוראסקי . כולן יצאו שלילי, הבדיקה הרביעית נעשתה גם במכבי, אבל על המכתב תשובה היה רשום איכילוב, אחרי 10 חודשים ותודה לאל גם היא שלילית....מה קורה איתי פרופסור? אני רוצה לציין שהרופא משפחה שלי אמר לי שהכול בסדר ולהיות רגוע שאין לי את המחלה הארורה הזו, הייתי אצל הרופא ב 10 חודשים אולי מיליון פעם והוא אמר לי שהטיפול שלי הוא רק פסיכולוגי, פשוט פיתחתי פחד, יש לי גם את התופעה שהבחורה פה למעלה תיארה, שורף לי בכפות ידיים, לפעמים, אבקש חוות דעתך בדחיפות, אני עדיין לא רגוע.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/10/2012מה שאמר לך רופא המשפחה לגמרי נכון ולדאבוני אני מכיר לא מעט מקרים מן הסוג שלך אשר רק לאחר טיפול נפשי השתחררו מן החרדה הקשה שסבלו ממנה!
לכן אני מאוד ממליץ שלא תחכה יותר ותלך לטיפול כזה !
דבר אחד לגמרי בטוח על פי התאור שלך - אין לך איידס ולא נדבקת בנגיף!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)