מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להדבקה-סיפור מפורטמחכה לתשובה24/10/2012
לצערי מקריאה באינטרנט על דרכי הדבקה אני אשאר בחששות עד לבדיקה כי ממה שהבנתי במצב שלי במקרה שהגבר חולה יכול להביא להדבקה (שנאמר לי לעשות שלושה חודשים מאז המקרה? האם זה נכון?)
אבל חשבתי בכל זאת לספר ולשאול: איבדתי את הבתולים עם בחור שלא הכרתי טוב בארה"ב. היה מצידי דימום ולדעתי הוא לא היה עם קונדום. עם זאת לא הייתה שפיכה כי לא יכלתי להמשיך. החדירה הייתה לזמן קצר. אני זוכרת שהייתי מאוד יבשה למרות הדימום (שהיה קל) אז אני לא זוכרת שהרגשתי שהוא הפריש נוזל אבל אני מניחה שזה אפשרי. רופא הנשים שלי אמר שלדעתו זה סיכוי נמוך אבל ממה שקראתי אני רואה שזה לא בדיוק המקרה. חשוב לי להבין גם כמה מוקדם אני יכולה לעשות בדיקה. אני בלחץ נפשי אדיר על הטעות הטיפשית שעשיתי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לכל מקרה
מחכה לתשובה25/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הדוקטור
אלמונית28/10/2012אינני הדוקטור אבל בכל זאת יש לי קצת ידע בנושא, אוכל להגיד לך קודם כל שהסיכוי לפגוש נשא איידס בכל מקום שהוא , נמוך מאוד, זה לא נגיף שמועבר בקלות. פרט שני - גם אם מדובר ביחסים מלאים (ומהסיפור שלך - לא היה) הסיכוי להדבק נורא נמוך- בערך שליש אחוז... אם נצרף את שני הנתונים ביחד הסיכוי שלך להדבק קרוב לאפס. אין קשר לאם היית רטובה או לא, אבל אני חושב שאין לך סיבה לדאגה, למען השקט הנפשי שלך -גשי לבדיקה לאחר 49 יום מהמקרה וחכי שבוע בערך לתוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מחכה לתשובה28/10/2012הפחד העיקרי שלי היה שהבחור הזה יכל להיות איתי ללא הגנה ואם כמה נשים הוא היה לפניי אולי באותה צורה אבל התשבה שלך באמת קצת מרגיעה. אני מחכה ליום הבדיקה ויש לי עוד איזה חודש לחכות וזה קצת מקל על הלחץ אז אני באמת מעריכה את זה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הפורום עוד פעיל בעיני האתר?
מחכה לתשובה04/11/2012האם הפורום עוד פעיל? מישהו יודע אם אחד מהרופאים בכלל נכנס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם מחכה לתשובה אז , כנראה שלא.
דן04/11/2012...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש להדבקה-סיפור מפורט - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/11/2012חשוב לעשות בדיקה 7 שבועות לאחר החשיפה. אם הבדיקה שלילית את יכולה להיות רגועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)