מודאג מאוד!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאג מאוד!!!!!!
    יוסי
    25/10/2012

לפני משהו כמו חודשיים וחצי הייתי עם בחורה בתאילנד ושמתי כמובן קונדום והכל

אבל ברגע שיצאתי ממנה,שמתי לב שהקונדום נתקע בחלקו (מעט) באיבר המין השלה והרוב היה מחוץ לאיבר שלה ככה ששלפתי אותו בקלות.. למה זה קורה בעצם? זו שאלה ראשונה..

הייתי ממש מתוסכל בגלל זה והייתי בדיכאונות.. האם יש כאן מגע מיני לא מוגן? גמרתי בקונדום והכל.. שמעתי שאומרים שצריך שיהיה מגע מיני ארוך וממושך בשביל להידבק זה נכון??

חודשיים לאחר המגע המיני היה לי שבוע כאב ראש, כאב גרון והרגשתי חולשה למשך שבוע.. כמוכן גדלו לי כל מיני פצעונים קטנים עם שלפוחיות קטנות רק על אצבעות הידיים ולא מעבר לכך שלאחר מכן הגלידו והעור מתחיל להתקלף.. האם אלו תסמינים של תסמונת hiv אקוטית? מה זה בעצם? קראתי שיש גם פריחה בעור.. איפה הפריחה הזאת צריכה להיות בדרך כלל? באיזה אזור בגוף? כמה זמן היא נמשכת?...

אני משתגע מהדברים האלה וכבר חושב שהגרוע מכל קרה אפילו שנזהרתי...

האם יש סיכוי להדבקה באיידס? כדאי להיבדק? יש כאן מגע מיני לא מוגן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאג מאוד!!!!!!

הוספת תגובה

• מודאג מאוד!!!!!! - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    05/11/2012

במקום להשתגע כדאי ללכת ולהבדק ובמידה שהתשובה שלילית אתה יכול להיות לגמרי רגוע. כל התשובות האחרות לא יפתרו את החששות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו