שאלה מטרידה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מטרידה..
    אלמונית
    28/10/2012

אפשר להידבק בעקבות שימוש בסכין גילוח של מישהו אחר במקרה הבא: לא ראיתי דם על הסכין לפני השימוש שלי בה, ככה שגם אם בעל הסכין נחתך הרי שזו הייתה כמות מזערית , כי אם זה היה בכמות משמעותית הייתי רואה אני מאמין.. פרט שני - אני בעצמי "נחתכתי" כלומר, חתך כל כך קטן שאי אפשר היה לראות אותו כמעט, ירד ממנו ממש נקודת דם אחת קטנטנה שבקושי רואים, שאפילו לא נזלה, החתך והנקודת דם היו ממש בגודל ראש סיכה... פרט שלישי לגבי הזמן- אין לי מושג כמה זמן עבר מאז השימוש האחרון בה, יכול להיות כמה דקות יכול להיות גם יום, אבל במידה ומדובר בכמה דקות ואכן בעל הסכין נחתך בכמות המזערית כפי שציינתי (כי לא ראיתי דם)יש חשש להדבקה? שוב- החתך שלי בגודל ראש סיכה ואם היה דם על הסכין- בכמות קטנטנה כי לא הבחנתי בדם בכלל.. תודה מראש וסליחה על התיאור הארוך פשוט חשוב לי שתבינו בדיוק מה היה ותיתנו לי תשובה בהתאם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מטרידה..

הוספת תגובה

• שאלה מטרידה.. - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    05/11/2012

לפי כל מה שנעשה בעניין זה ונחקר-ונעשו לא מעט מחקרים-אין כל סיכוי להדבק בדרך זאת!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו