פטרת בלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת בלשון
    יורם
    29/10/2012

לפני כ- שבועיים גדל על לשוני מן פטריה( או משהו אחר)
    על הלשון. הלכתי לרופא משפחה שנתן לי דקטרין- אחרי כ- שבוע
    וקצת זה עבר. מה שלא עבר זה הלשון הלבנה שלי שעליה מופיעים
    עיגולים לבנים ונקודות אדומות ובאמצע הלשון כמו שיערות לבנות עם צבע צהבהב חום בצורה עדינה. בנוסף כרגע החלה להופיע לה פריחה עדינה,-(פה נקודה שם נקודה) שהן אדומות קטנות כגודל חודו של עיפרון ומתחת לעור. הלכתי לרופא עור שצחק ואמר שזה כלום. אני נשבע שזה החל להופיע לפני כשבוע וזה ממשיך להתרבות, אומנם בעדינות אך ישנה עלייה(בערך כ-8 נקודות)
    הלכתי לרופא אף אוזן גרון ששלח אותי לעשות משטח לשון ובדיקת דם.
    משטח הלשון יצא תקין וכך גם בדיקות הדם, טען שישנו רק חיידק סטרפטוקוק ואם אני רוצה שאני אקח אנטיביוטיקה. כמובן שאני יודע שיש את החיידק הזה לכולם. חום אין לי וגם לא כאבי גרון או כל דבר אחר.
    הלכתי לרופא נוסף לקבלת חוות דעת נוספת, שממבט קטן החליט שאני צריך לקבל ריפלוקס- מיותר להגיד שזה ממש לא עזר :-)
    אני ממש מתחיל להיות לחוץ. עשיתי גם בדיקות HIV שיצאו תקינות, אך לא כוללות את תקופת 7 השבועות האחרונים. אני ממש אובד עצות.
    חשוב לי לדעת האם ישנו סיכוי שכבר יש לי תסמינים שבועיים לאחר קיום היחסים?
    האם הבדיקות שיצאו שליליות הן תוצאה של אנטיביוטיקה שלקחתי יום לפני זה? סה"כ 2000 מ"ג(אין לי מושג איך הרופא נתן כמות כזו שאין לי בכלל אפילו לא כאבים)
    האם ניתן לקבל פטרת סתם כך? משום שאני לא שייך לאלה שזה הגיע להם בעקבות אנטיביוטיקה או חומרים אחרים, אולי זה תוצאה של שתיית אלכוהול מרובה במשך 3 שבועות שיצרה מערכת חיסונית חלשה?בקיצור כמו שאת/אתה רואה הפכתי להיות למומחה עם כל המידע האינטרנטי הזה.
    אני יודע שזה המון שאלות אבל אשמח לקבל תשובה כנה ואמיתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרת בלשון

הוספת תגובה

• פטרת בלשון - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    05/11/2012

כל מה שתארת משכנע שאין לך כל מחלה הקשורה לאיידס!! במקום להשתגע לך לעשות בדיקה לHIV ואם תמצא שלילית תוכל להרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו