פרופסור בנטוביץ היקר בהמשך להודעתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסור בנטוביץ היקר בהמשך להודעתי
    קרינה
    06/11/2012

בקשר לבית חולים, מיון שבו ביקרתי עם הבן שלי...
    דבר ראשון מדוע אין הצדקה למחשבות שלי ולפחד שלי בעקבות מה שכתבתי?
    ודבר נוסף, ברצוני לציין בנוסף שתוך כדי המחט יצאה בלי שליטתו שהבן שלי משתולל והוא בנתיים עם האצבע מחפש את הוריד של הבן שלי..ואז מכך שהמחט יצאה וזה שזה לא היה בשליטתו..אז הפחד שלי שהקצה של המחט בלט ואז עם האצבע שהוא חיפש את הוריד הוא נדקר ומזה החשש הגדול שלי..האם במקרה זה הבן שלי בסכנה כלשהי?
    שמע אני מודעת לנהלים של הרופאים ולכך שהם מחויביים לכך, אך לצערי ישנם כאלה שהם רשלנים ומתנהגים בצורה רשלנית.
    אתה בתחום הרבה שנים, האם לדעתך אני אמורה להיות מודאגת? לא ישנתי כל הלילה ואני לא מסוגלת לתפקד...
    המחט יצאה כמה פעמים עם הקצה שלה של החוד והוא מישש עם האצבע...אח"כ אחרי שהוא חפר ביד הראשונה, הוא ניסה לעשות ביד השנייה ואני כבר לא זוכרת עם הוא החליף מחט או השתמש באותה אחת, הוא היה עם עוזרת..אני כבר בלחץ נוראי...במידה והוא השתמש עם אותה אחת ובטעות הוא או העוזרת נדקרו בדרך האם הבן שלי עלול להידבק כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרופסור בנטוביץ היקר בהמשך להודעתי - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    08/11/2012

קודם לכל אני חוזר על מה שאמרתי כבר - על פי נסיבות המקרה שתארת אין כל סיכוי סביר להדבקה!
    1) על מנת שיהיה חשש צריך הרופא עצמו להיות נשא שכן המחט היא חד פעמית ורק אם הוא נשא והמחט נכנסה אליו ואחר כך לבנך יכולה להיות הדבקה. למיטב ידיעתי כל הרופאים שהם נשאים ידועים והם יודעים על עצמם .
    2) אם הרופא יודע שהוא נשא הוא בודאי לובש כפפות ואם לא עשה זאת הסיכוי שהוא נשא מאוד מאוד קטן.
    3) על מנת שתהיה הדבקה המחט צריכה לחדור עמוק מתחת לעור של הנשא וגם אז צריך שתהיה כמות דם משמעותית בתוך או על המחט-מה שלא היה במקרה שאת מתארת.
    4) המחטים שמשתמשים לילדים קטנות מאוד ולכן מלכתחילה כמות הדם שעליהן מזערית והיכולת להדבק למעשה זניחה.
    נובע מכך שאין לדעתי כל סיכוי של סכנה או הדבקה והחרדה שלך אכן ראוייה לטיפול אבל טיפול נפשי שישחרר אותך מכך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו