מקרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקרה
    אנונימי
    08/11/2012

לפני 3 חודשים ביצעתי מין לא מוגן שלא בסיכון גבוה.
    לאחר כ3 חודשים בצעתי בדיקה מהירה שיצאה תקינה וקומבו שיצאה תקינה).
    החלטתי לעשות שוב בדיקה לאחר כ5 ימים על מנת לאמת. בדיקה מהירה תקינה קומבו חיובי ו wb שלילי.( הבדיקות נעשו בוועד).
    הייתי שמח לקבל את תגובת הרופאים למקרה.
    חשוב לציין שבחודש האחרון יש לי דלקת בגרון וראלית עם בלוטת לימפה נפוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקרה

הוספת תגובה

• מקרה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    09/11/2012

מבחינתי אין כל חשש להדבקה . חשוב רק להבין - ה WB היה אחרי בדיקת הקומבו השנייה? אם כן אז אין מקום לבדיקות נוספות!
    אבל בהכירי את נפש האדם- אתה בודאי תלך לבדיקה נוספת כדי להיות רגוע ולכן המלצתי לך היא-ורק בגלל ההיבט הנפשי- אכן לעשות זאת כדי שאולי תפסיק לדאוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימי
    10/11/2012

wbהתבצע אחרי בדיקת הקומבו החיובית ( מאותה המבחנה). מעבר לזה הייתי שמח לדעת אם יש בכלל הגיון שבהפרש של כמה ימיים יראו תשובות שונות בקומבו? בנוסף אחרי כשבוע ביצעתי בדיקה מהירה שיצאה תקינה ולרגילה אני עדיין מחכה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אנונימי

ללא שם
    09/11/2012

תוכל לומר לי בבקשה תוך כמה זמן חזרו אלייך ממןעד הבדיקה מהוועד אחרי שקיבלת חיובי בקומבו זה היה שבועיים או פחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אנונימי - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    09/11/2012

לא ברורה לי השאלה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו