מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר להידבק מזה באיידס?דניאל09/11/2012
לפני כמה ימים הייתי במאסז' ארוטי , המסאז'סטיית לקחה את איבר המין שלי כדי לגרות אותי
והעבירה לזמן קצר את הכיפה של האיבר מין שלי על הפתח של האיזר מין שלה,
האם אפשר לקבל דרך שיפשוך כזה שפתח האיבר מין שלי נגע באיבר מין שלה?
כלומר האם אפילו שלא ראיתי נוזל – יכול להיות שהיה איזשהו נוזל שלא ממש ראיתי - חדר
לפתח איבר המין שלי והדביק אותי באיידס או בכל מחלה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להידבק מזה באיידס? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/11/2012מאוד מאוד לא סביר. אבל מאחר שאיני יכול לשלול בודאות של 100 אחוז תעשה בדיקה לHIV ותשובה שלילית לבדיקת קומבו לאחר שבעה שבועות היא בודאות שלילית עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכויים להדבקה?
דניאל09/11/2012מה הכוונה למאוד מאוד לא סביר?
האם הכוונה שהסיכוי הוא אפסי להדבקה של נגיעה של איבר מין באיבר מין או שיש
מיקרים שכן נידבקו במגע שקרה במשך כשנייה?
האם איידס יכול לעבור אפילו במגע ריגעי של איבר מין?
כי לא ראיתי איזה נוזל שיצא מאיבר המין שלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה
צבי בנטואיץ10/11/2012אף אחד לא עשה ניסויים מבוקרים כדלי לענות בודאות על השאלה הזאת. עם זאת ממה שהתפרסם עד עתה מגע רגעי ובודאי עם כמות נגיף קטנה - לא סביר שיגרמו להדבקה. על רקע זה נתתי לך את התשובה הנכונה-לך להבדק במקון לשאול שאלות שאינן מובילות לשום מקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)