שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    קרינה
    09/11/2012

היום בבוקר הבעל שלי גזר לבני בן שנה ושבע ציפורניים והוא זז כל הזמן ובעלי חתך אותו עם המספריים בזרת...האצבע דיממה במשך כמה דקות טובות וגם החולצה שלו התלכלכה מכתמי דם... חיטאתי עם אלכוהול אך לא שמתי לו פלסטר...לא יודעת למה לא שמתי ועכשיו אני מודאגת..אם במידה והוא הגיע לגן ומישהו אחר מדמם נגע לו בפצע..אחת הגננות, הסייעות, או הילדים אם מישהו אחר הייתה לו אצבע מדממת...כי כבר ראיתי את הסייעות נחתכות שם לא אחת ממספריים...ואז מרימות אותו האם הבן שלי בסכנה של הידבקות כך?
    האמת שלא חשבתי על זה, רק עכשיו אני חושבת על זה...אני לא יודעת כמה זמן לוקח לחתך ממספריים להיסגר....
    מה הסיכוי להידבק במקרה שכזה? אם אצבע מדממת נוגעת לו בחתך בזרת שהוא עוד לא סגור...ובטח אם הוא קיבל מכה החתך נפתח שוב ואז זה שוב מדמם...
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    12/11/2012

אין סיכוי סביר להדבק כך. צריך לזכור שהסיכוי שמישהו בגן של הילד שלך הוא נשא ושהוא ידמם על הפצע הקטן של הילד שלך הוא למעשה זניח כך שכל העניין הוא ביסודו של דבר החרדה הלא מבוססת שלך. אם הדבר לא מרפה ממך אני מאוד ממליץ שתגשי לטיפול נפשי שיעזור לך להשתחרר מכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו