מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר ננסיאבי03/03/2008
בקשר ליחסי מין תאילנדים השארתי לך שם עוד 2 שאלות ולא ענית לי עליהם
בדר"כ כמה זמן לאחר היחסים יש תסמינים של לשון לבנה עם פטרייה
היום זיהו אצלי שזה קנדינה השאלה שלי היא האם זה יתכן 6 שבועות אחרי ההדבקה האם זה קשור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה על האיחור,
ד''ר ננסי אגמון לוין03/03/2008אבי שלום,
ראשית סליחה על האיחור בתשובה - זה נראה כבעיה בתקשורת.
לגבי הבדיקה מקובל להניח כי לאחר 8 שבועות הבדיקה השלילית היא שלילית, אך כפי שנאמר כאן פעמים רבות מאוד בביולוגיה/רפואה אין 100% ולכן כמרווח בטחון מקובל להמליץ על בדיקה לאחר 12 שבועות, שזה מרווח בטחון הקרוב ביותר ל 100%.
לגבי לויקופלאקיה היא מבטאת לרוב שלב מאוחר של מחלת האיידס, אך כאמור לא ב 100%, וכמובן שכלל לא אובחנה אצלך לויקופלאקיה!!! וסביר להניח כי מדובר בפטרת של הפה שהינה מאוד מאוד שכיחה. למיטב הבנתי קיבלת טיפול אנטי פטרייתי, לא הייתי מוסיפה טיפול נוסף ללא בדיקה חוזרת. אני מציעה שתפנה שוב לרופא המשפחה או לרופא פה ולסת לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)