מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אלייזהיאיר18/11/2012
שלום
מה הסיכוי שבדיקת אלייזה שלילית אחרי חודשיים ו 5 ימיים ........תצא חיובית אחרי שלושה חודשיים .......ולמה ממליצים במשרד הבריאות על בדיקת אלייזה אחרי חודשיים אם בכלל יש סיכון שזה יצא מוטעה .........גם לפני שנה וחצי המלצתם על 8 שבועות לביצוע בדיקת אלייזה למה עכשיו אחרי שיש כבר את הבדיקה החדשה בדיקת קומבו ........אתם אומרים שבדיקת האלייזה הייתה אמינה רק אחרי שלושה חודשים .....אתם ממש מלחיצים אותי אני כל הזמן חשבתי שאני עשיתי בדיקה עם אמינות 100% עכשיו ......אני ממש בלחץ במיוחד ויש לי הרגשה שהדבקתי אחרים ......נא לענות לי אני ממש לחוץ ונמצא במצב של תוהו ובוהו ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אלייזה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/11/2012אין שום תוהו ובוהו!! בדיקת קומבו אכן אמינה לחלוטין לאחר 7 שבועות ממועש החשיפה ואין כל צורך לעשות בדיקת אלייזה נוספת לאחר שלושה חודשים.!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אלייזה לא קומבו
יאיר18/11/2012שלום פרופ'
השאלה שלי היתה בקשר לבדיקת אלייזה שעשיתי לפני שנה וחצי ....וזמן החלון אז היה חודשיים .....השאלה : האם יש מצב שהבדיקה תצא שלילית אחרי חודשיים ....וחיובית אחרי שלושה חודשיים ......ואם כן יש מצב שתצא חיובית למה משרד הבריאות ....נותן תקופת חלון חודשיים .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אלייזה לא קומבו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/11/2012יש אצלך בלבול בין מושגים-תקופת חלון היא התלקופה שבין ההדבקה לבין הופעת נוגדנים. תקופה זאת כיום הצטמצמה לתקופה של שבועות ולא חודשים בגלל הרגישות הגדולה יותר של הבדיקות. מכל מקום, בדיקת הקומבו המבוססת גם היא על אלייזה רגישה יותר מן הדור הקודם של הבדיקות ולכן היא אמורה לתת תשובה מהימנה אחרי 7 שבועות ולא אחרי שלושה חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אלייזה
יאיר18/11/2012שלום
אני עשיתי את בדיקת האליזה לפני שנה וחצי .
השאלה שלי אם הבדיקה היתה שלילית אחרי חודשיים האם יש סיכוי שתצא חיובית אחרי שלושה חודשים .
אם התשובה כן אז למה משרד הבריאות המליץ על תקופת חלון אחרי חודשיים .
נא לתת תשובה בקשר לבדיקת אלייזה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)