מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהספיר20/11/2012
לפרופסור ולד"ר שלום
רציתי לשאול לפני יומיים(ביום ראשון),לקחו לי דם לבדיקת האיידס שעשיתי כעבור 7 שבועות מהמקרה,תודה לאל הכל בסדר.אני מודעת לחרדה שקיימת אצלי,ובדרך לטפל בה.מה קורה כשמישהו נוגע לי באותו המקום שהוציאו לי את הדם.יש עדיין מן נקודה אדומה כזו,והמקום כואב לי.המקרה הזה יכול להוות חשש להידבקות,או שאין ממה לחשוש?
תודה86* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה
ספיר22/11/2012לפרופ' שלום
בהמשך לשאלה שלי,רציתי רק לדעת אם מישהו נשרט ממדף,חפץ כלשהו,ולי יוצא להישרט כשיש לי גם קצת דם,וזה קורה בערך 20 דקות אחריו ומאותו המקום שהוא נשרט יש אפשרות להידבק באיידס בצורה כזו?
תודה רבה,וסליחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכולוג
דני22/11/2012קרין יקרה,
את באמת חרדתית ברמות על, הטיפול המהיר והקצר ביותר לפני שיהיה מאוחר הוא אצל פסיכולוג, אני אמנם לא רופא אבל הייתי שם בדיוק כמוך וזו התשובה שקיבלתי מפרופסור בנטוויץ אדם גדול מהחיים...אין לי ספק שזו תהיה תשובתו אלייך.
תהני מהחיים ותפסיקי להעסיק את עצמך בשטות הזאת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/11/2012לא אין אפשרותל להדבק כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/11/2012אין ממה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)