שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שאול
    25/11/2012

שלום ד"ר,

אתמול הלכתי לסופר עם חברתי, קניתי שם כמה מוצרים. חברתי שילמה באמצעות כרטיס האשראי וחתמה בעט של הסופר. לאחר כ 10 דקות כשהגענו הביתה התגלחתי ובמהלך הגילוח נפצעתי. חברתי נגעה לי במקום בו נפצעתי לאחר שלא שטפה ידיה כשחזרנו מהסופר. האם יתכן שנדבקתי באיידס? לקופאי בסופר היה פצע די טרי בפניו והחשש שלי שמא הוא גירד אותו באמצעות ידיו או משהו בסגנון וכך דם ממנו עבר לחברתי וממנה אל הפצע הפתוח שנפער במהלך הגילוח. אציין כי לא הבחנתי בדם על המוצרים אותם רכשנו או על כרטיס האשראי (בדקתי את העניין לאחר שעלה בי חשש)
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    25/11/2012

אין כל מצב להידבק על פי הסיפור שסיפרת !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוקקקקקק

ליה
    28/11/2012

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה רצינייייייייי?!?!?!?
    מה אתה בן 10?
    תחשוב!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    ואי אלוהים אני נקרעת פה מהשאלות שאנשים שואלים.

תכלס הרופאים שעונים פה כל הכבוד לכם שאתם שומרים על שפיות מהשאלות הדפוקות האלה חחחחחחח אנשים ממש לא מבינים כלום!!!!!!!!!!!!!!!!

=]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו