מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לפרופ'ניר29/11/2012
שלום רב
האם יעילות 2 קונדומים היא בטוחה יותר מאשר אחד? ישנם כאלה שאומרם שכן וישנם כאלה שאומרים שלא..
אשמח לחוות דעתך המקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`04/12/2012כללית שני קונדומים יעילים יותר מקונדום אחד. כללית אין צורך בשניים מפני שהוא מספק הגנה מצויינת בתנאי שלא נקרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/12/2012יעילות 2 קונדומים גדולה יותר למרות שההבדל הוא כנראה ממש לא משמעותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב לרופאים--שאלה נוספת
ניר07/05/2013בעבר ענית לי כי כללית 2 קונדומים עדיפים על אחד (ככה גם ד"ר לורבר) וככה גם עוד רופאים חושבים,
אני שואל כי בעבר חוויתי קריעה של קונדום אחד באמצע אקט (לא נעים בכלל).
ומאז אני שם 2 קונדומים ומרגיש הרבה יותר בטוח!!!!! בכל פעם הם ניבדקים והם שלמים ללא פגע, לא קרה מעולם ששניים ביחד נקרעו.
מצד שני קראתי באינטרנט כי 2 קונדומים ביחד זה לא טוב..
האם אני יכול להמשיך להשתמש ב 2 קונדומים לדעתך? אני מבולבל..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם על שאלתי
ניר17/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב לרופאים--שאלה נוספת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`21/05/2013אתה יכול בהחלט להשתמש בשני קונדומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)