טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עשיתי בדיקת קומבו אחרי 8 שבועות ויומיים (58 יום) והיא יצאה שלילית, הלכתי שוב לבית החולים אחרי שלושה חודשים וחצי כדי לאשרר את התוצאה ואמרו לי שאין צורך כיוון שעברו יותר מ 7 שבועות והבדיקה אמינה לחלוטין.
הבעיה היא שסימפטומים כמו לשון לבנה (מעין כיסוי לבן שמשתנה כל הזמן מבחינת עובי והיקף) או פצעים על הלשון בחלק האחורי ממש באזור הגרון מופיעים לי (למרות שהם לא כואבים) האם לדעתך כדאי לגשת לבדיקה נוספת של איידס?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד