הדבקה מכוונת ע"י הזרקה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקה מכוונת ע"י הזרקה ?
    רון
    09/12/2012

אני מודע לעובדה ששאלתי מוזרה מאוד :
    לפני 4 ימים שהיתי בסאונה להומואים בברלין. ישבתי בג'קוזי ולידי ישב גבר בעל חזות מוזרה. לא הרגשתי שום כאב או דקירה כלשהיא.
    כמה דקות אחרי שיצאתי מהג'קוזי גיליתי בישבן הימני שלי, תחת המותן, סימן של שטף דם חזק בצורה של שני עיגולים כמעט סימטריים, ממש כמו זוג עדשות של משקפיים (מצ"ב תמונה)
    נבהלתי מאוד מהסימן הזה כי לא קיבלתי שום מכה ולא "ישנתי" על שום זוג משקפיים ולא הצלחתי להבין בשום אופן מהיכן קיבלתי את שטף הדם הזה.
    אני יודע שזה עלול להישמע כמו תגובה חרדתית חסרת הגיון אך עלה בי לפתע החשש שמא האיש שישב לצידי בג'קוזי הזריק לי בכוונה, מבלי שהרגשתי בדבר, דם נגוע או נוזל זרע נגוע - וזה מה שייצר את סימן שטף הדם המוזר.
    עברו מאז 4 יממות, שטף הדם מתפוגג לאיטו אבל אני נותרתי בחרדה עצומה.
    האם סימן גיאומטרי שכזה של שטף דם (שני עיגולים די סימטריים) יכול להיווצר מהזרקה של נוזל כלשהוא ? האם הגיוני שהאיש שישב לצידי בג'קוזי הזריק לי חומר נגוע מבלי שהרגשתי בכך ? האם עלי לרוץ לבית החולים לקבל טיפול מונע ?
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקה מכוונת ע"י הזרקה ?

הוספת תגובה

• הדבקה מכוונת ע"י הזרקה ? - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    09/12/2012

זה בהחלט מוזר ומתאים יותר ללחץ של חפץ עגול. אני לא חושב שיש סיבה ללכת לקבל טיפול מונע וקשה לי לחבר את זה לטיפוס החשוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו