מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלותעומר11/12/2012
שלום פרוסר בנטואיץ'
אני כמו הבחור מכמה שורות למטה נפגשתי עם בחורה שעושה מסאז וגם מגע מיני. היא התחילה לגרות אותי ואז הלבישה על איבר מיני קונדום והחדירה לתוכה. אני הפסקתי את החדירה והיא הורידה לי את הקונדום. הלכתי לבדוק אותו בכיור ומיליתי מים לראות שאין נזילה. הכל תקין עם הקונדום. אבל אז בצענו מין אוראלי הדדי. אני חושש מהמין האורלי שעשיתי לה שמא נדבקתי.
ראיתי פה בעמוד שמישהו שאל אותך לגבי הענקת מין אוראלי לאישה וללכת לעשות בדיקות , ענית לא שאין כל סכנה במין האוראלי לאישה ואין כל צורך ללכת ולהיבדק. תגובתך תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה + תוספת
עומר11/12/2012האם צריך לגשת לקבל טיפול מונע ? בגלל המין הטוראלי שבצעתי לאישה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי לא ענית פרופסור בנטואיץ
אמיר13/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי לא עונים....
עומר13/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/12/2012מן התאור שלך אין כל סכנה להדבקה. זה שירדת לה אינו מדביק אלא אם כן בלעת הרבה מן ההפרשה שלה. כל מה שבפה בלבד אינו יכול להדביק!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופסור
עומר13/12/2012האם גירוד מתחת לאשכים ןבאזור המפשעה וגם סימנים של כמו יובש בעור קשורים לאיידס, אחרי שלושה ימים מהמקרה של האוראלי ההדדי ?
מקריאה בפורום של דוקטור איציק לוי שהוא רופא בכיר ביותר בתחום האיידס ( אתם בטח מכירים ) הרופא עונה שבהענקת סקס אוראלי לבחורה אין סכנה בהדבקה באיידס. ובשאלה נוספת שנשאל ענה שהסבירות להדבקה באיידס ממתן מין אוראלי לבחורה הוא - אפס.
תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)