טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בן 27 רציתי לשאול שאלה זה היה לפני שלוש שנים בקייץ. הכרתי מישהי חמודה ועשינו סקס אים מגע מוגן הלכתי לכתי לבדוק. לבדוק אחרי שלושחודשים. Cbc הלימפוציתים הראו טוח בין 20 ל40 הם הראו 26 מאז לא היה לי כול סוג של חום שום שפעת כול אבא שלי עובד בתור פתולוגיה שאלתי אותי והוא אמר לי שזה סיכוי קטן רציתי לשמוע את תגובתכם לנושא בתודה מראש גוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על פי התאור שלך אין כך מקום לדאגה!! בדיקות המעבדה שעשית אינן באות במקום בדיקה לנגדנים לHIV ! אם אתה עדיין מוטרד לך לעשו בדיקה ותחסוך לך כאבי ראש מיותרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד