מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאג...חסוי106/03/2008
קיממתי יחסי מין עם נערת ליווי בתאילנד ולא שמתי לב שהקונדום נקרע רק לאחר הגמירה הבחנתי בכך. עבר מאז חודש ואני לא יודע מה לעשות.... מה סיכוי שנדבקתי? חוץ מזה מזה כשבועיים שורף ומגרד לי בתוך איבר המין ללא הפרשות וללא סימנים חיצוניים זה מתגבר בכל פעם שאני משתין....
עשיתי בדיקה וזה לא דלקת בשתן ולרופאה אין מושג מה זה....... אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי 1
ד''ר דניאל אלבירט06/03/2008לגבי הסיכוי שנדבקתה - אמנם הסיכוי להדבק ב HIV במגע חד פעמי ובמיוחד לגבר (ל"חודר" ולא ל"מקבל") - הוא נמוך מאוד. אולם לצערי בשל היחסים עם נערת לווי תיאלנדית (שם אחוז הנשאיות של HIV הוא מהגבוהים בעולם) - אכן קיים סיכוי, קטן, שנדבקת בנגיף. אין קשר לשלב הגמירה - הבעיה היא בעצם חשיפה של איבר המין שלך באופן לא מוגן להפרשות נרתיקיות של אותה נערת לווי.
על כן, אין לך ברירה אלה להעזר בסבלנות ולהבדק בדיקת HIV לאחר 8-12 שבועות מאותו מגע !
שוב אני מדגיש - למרות שיש סיכון הוא ממש קטן - אבל חשוב להבדק.
לגבי תחושת הצריבה, לא נראה לי שקשורה לחשש מ HIV, זה אינו סימן אופייני לAIDS אך זה בהחלט יכול להצביע על זיהום במחלת מין אחרת, סיפיליס, זיבה, כלמידיה - כל אלה לרוב לא מתגלים בבדיקת תרבית שתן רגילה. האם אמרת לרופאה שאתה חושש ממחלת מין ? אני מציע לך לפנות לרופאה שלך או למרפאה למחלות מין(באופן פרטי ודיסקרטי) - למשל [a href='http://www.std-clinic.co.il/stdn.html' id='link']מרפאת STD בתל אביב[/a], ולקבל שם הדרכה ובדיקה למחלות המין השונות וטיפול בהתאם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)