אמינות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמינות
    אביב
    14/12/2012

יש הרבה מקומות לבדיקת איידס...איפה אני יכול להיות בטוח שהכי טוב לבצע את הבדיקה?...מצאתי את "הוועד למלחמה באיידס" וגם מצאתי רופא בשם ד"ר רונן הולנד אשר גם אצלו ניתן לבצע בדיקת איידס...אני מעוניין יותר לבצע את הבדיקה אצל ד"ר רונן...האם אתם מכירים אותו?...אני יכול להרגיש בטוח לעשות אצלו את הבדיקה?...במידה ואתם לא מכירים אותו אז איך אני יכול לדעת אם המקום שאני הולך לעשות בו בדיקת איידס הוא מקום אמין?...יש אישורים כלשהם שאני צריך לבקש או משהו אחר?...אשמח אם תענו לי וגם אשמח אם מישהו כאן מהאנשים בפורום שמכירים את ד"ר רונן הולנד גם יענו לי...רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמינות

הוספת תגובה

• ועוד שאלות ששכחתי

אביב
    14/12/2012

באתר של "הוועד למלחמה באיידס" אומרים שתקופת החלון לבדיקה מהירה היא 3 חודשים מהמגע הלא בטוח...ובאתר של ד"ר רונן הולנד רשום שתקופת החלון לבדיקה מהירה היא 2 חודשים...אז מה זה אומר?...אתם יכולים להגיד לי מהי תקופת הזמן הנכונה לחכות בשביל לבצע בדיקה מהירה? (בדיקה שהתוצאה ניתנת לאחר 30 דקות)...אשמח אם תענו לי על מה ששאלתי גם מהודעה הקודמת ותעשו לי קצת סדר בדברים...מצטער על כמות השאלות ושוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה אני שיניתי כינוי פשוט

אביב
    16/12/2012

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמינות - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    16/12/2012

ממליצה שתעשה את הבדיקה בועד למלחמה באיידס - הבדיקה אמינה ונעשית לפי כל הכללים הנדרשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד משהו אחרון

אביב
    17/12/2012

אני שאלתי אומנם לגביי המקומות האלה אבל האם יש מקום אחר שאת ממליצה עליו?...האם "הוועד למלחמה באיידס" מוכר למשרד הבריאות ואני יכול לסמוך עליו ממה שאת יודעת? כי תאמת הכי נוח לי ללכת אליהם והם הכי קרובים לי...או שאני אלך למרפאה של משרד הבריאות כמו לדוגמא מרפאת משרד הבריאות לוינסקי בתל אביב?...אבל שוב אם את אומרת ש"הוועד למלחמה באיידס" אמינים ומוכרים למשרד הבריאות אז עדיף לי ללכת אליהם משום ששם עושים בדיקה מהירה לפי מה שקראתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ...

אביב
    22/12/2012

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד משהו אחרון - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    23/12/2012

מליצה ללכת לועד ברח' הנציב
    הם אמינים לחלוטין !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו