מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהקרינה16/12/2012
האם אפשר להידבק באיידס כתוצאה ממעשה קונדס של חברה שהייתה בשירותים ניגבה עם מגבון והכניסה לי את המגבון לפה ישר אחרי שהיא יצאה...זה אותה הצחיק מאוד, אך אותי זה הלחיץ...היא ניגבה וישר הכניסה ויש הפרשות דם...האם אפשר להידבק כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/12/2012אם היא נשאית HIV והכניסה דם לפה שלך - רצוי שתפני לקבל טיפול מונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך זנ יתכן
שני17/02/2013את אומרת שאם נכנס דם לפה דרך מזלג או אוכל-דם של נשא שנגע במזלג,אי אפשר להדבק.
אז אך אפשר במקרה הזה כן להדבק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
חסוי17/02/2013הייתי ממליץ לך לפנות ל ועדה מלחמה באיידס הם נותנים תשובות בימי ראשון מ 8 בלילה עד 10 בלילה וגם בימי רביעי
תשובות מדוויקות
לפי מה שידוע לי אין צורך לילחץ כי הסיכוי במה שתיארת ליידבקות באיידס לא קיים
הנגיף לא יכול לחיות באוויר הוא רגיש לסביבה וברגע שהוא חסוף לאוויר הוא נעלם לגמרי אין לא קיים יותר למרות שיש דם הנגיף עצמו מושמד
במקומך לא הייתי בלחץ הייתי פונה בשיחה טלפון פשוטה ושואל יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך זנ יתכן - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/02/2013ככלל אין הדבקה בחלל הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)